lauantai 14. helmikuuta 2015

Will you be my valentine?


Zoya - Areej
Wild & Mild - Alaska
Tiia Vanhatapio - Fool's gold

Oon pitkin vuotta halunnut tehdä tälläiset kynnet, joita tuntuu pyörivän sielä sun täälä vähän väliä. Nyt tuli hyvä syy nimeltään ystävänpäivä toteuttaa nämä! Ja finnish(able) -lakkaushaasteen viikon yksi haaste; Will you be my valentine? Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Myös minä yritän parhaani mukaan osallistua haasteeseen, mutta en kuitenkaa ota tavoittekseni tehdä kaikkia, hyvä jos puolet. Vähän samaan tapaan kuin osallistuin syksyn vastaavaan, pyrin tekemään viikon haasteista toisen ja jos hyvin sattuu niin molemmat. :)

Areej valikoitui lakaksi, koska se huokui ystävällisyyttä ja pinkkeyttään niin vahvasti tuolta lakkalaatikosta, ettei sitä vaan voinut sinne jättää! Areejia on kaksi kerrosta, ja yhä vain tämä on yksi lempparilakkojani niin värinsä kuin laatunsakin suhteen. Alaskaa on myöskin kaksi kerrosta ja kultaiset viivat on tehty siveltimellä. Meinasin jopa ruveta leikkimään teippien kanssa, mutta onnekseni totesin, että homma hoituu huomattavasti nopeammin ja hermoystävällisemmin siveltimen kanssa. Enkä sitä paitsi ole pitkään aikaan taas itse piirrellyt viivoja! Sydän on tehty dotting toolilla ja Areejilla.


12 kommenttia:

 1. Oi, kauniit! Mä olen näitä samanlaisia kans katsellu vaikka kuinka, en oo vaan teippien kanssa viitsiny alkaa leikkimään. Tai olishan mulla vinyyleitäkin.. Sivellintaitoihini en kyllä luota enkä leimoistakaan menis takuuseen että onnistuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aikansa kun yrittää saada niistä viivoista suoria, niin pakostakin jossain vaiheessa onnistuu. :)

   Poista
 2. Tosi ihana lakkaus ja mahtavasti oot saanu nuo viivat tehtyä! Olin ihan varma, että oot teipeillä tehnyt. :D

  VastaaPoista
 3. Oih että kun nää onkin ihanat! <3 Ja tosi hyvin sopii teemaan :)

  VastaaPoista