perjantai 17. toukokuuta 2013

Haaste!

OonaV haastoi minut blogihaasteeseen!

Säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta.
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.


1. KIITOS OONAV ♥
2. Nyt pisti pahan.. Valitseen Tiina E:n, V:n ja S:n (kaksi kerralla!), Eekun ja Dripdropin . Sorpandeerus, en keksi enempää. Saa tehä kuka haluaa! :)
3. Done!

Ja sitten varsinaiseen haasteeseen..

1. Vampyyripäiväkirjat ja Damon ♥  rakkaussarja.

2. Mulla on kissa, joka rakastaa kynsilakkoja vähintään yhtä paljon kun mä. Harmi vaan ku se ei oikeen osaa niitä käyttää.. Oikeestaan lähes kaikilla kynsiharrastajilla taitaa olla kissakaveri, mitä täs seuraillu niin tullu siihen lopputulokseen. :D


3. Ja koira, jonku säkäkorkeus on aiva liian korkea (karkea arvio 50 senttiä, okei ei ehkä niin paljoo mutta se antanee osviittaa :D), ja joka kans tykkää kynsilakkapulloista, tai ainaki niitten suuhun pistämistä.


4. Täs joku päivä en löytäny saksi ja avasin kynsiliimapurkkia, keksi sitte mukamas mahti idean avata sen HAMPAILLA. tsädäm arvata saattaa sen jälkene suu täynnä kynsiliimaa. En suosittele..

5. Hampaista puheenollen, joskus junnuna lohkaisin etuhampaani, puolet pois nipsnap.

6. Oon lukiossa toisella, ens keväänä siis odottavat kirjotukset. jÄiKs.

7. Rakastan kesäää ♥ +30 olis sellanen ihanteellinen. Talveskaa ei tosin oo mitää vikaa, paitsi se ku pitää pitää niin paljo vaatetta päällä. Shortsit ja toppi! Paitsi kaikki kesäötökät hyihyi. Kesä ilman ötököitä=taivas.

8. Nykyään aina ku meen shoppailemaan, lähinnä kattelen vaan kynsilakkoja. Oikeen edes kiinnosta kattella muuta :D Ja yleensä sitte jos jossain kauempana on nii enemmän sieltä lähtee mukaan kynsilakkoja ku mitää muuta..

ENSIMMÄINEN HAASTEENI: DONE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti