keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Looby lou
MNY - 502A
Technic - Looby lou
Kynsitarroja

En oikein ollut varma ovatko nuo kynsitarroja vai water decaleja.. :D Laitoin kuitenkin vain pinseteillä kynnelle, ja jäi ikävästi törröttämään. Mutta hei, se oli eka kerta kun käytin tällaisia! :D

Looby lou, täydellinen oranssi. Oransseja lakkoja mulla ei paljoa olekkaan, vaikka en ainakaan tietoisesti kyseistä väriä ole vältellytkään. Kaikki muut värit vain ovat aina menneet edelle. 
Tein pitkästä aikaa suoran ranskiksen, meinasi ollat vähän ongelmia.. Oli tarkoitus tehdä manikyyritarrojen kanssa mutta tadaa, muistin sen sitten siinä vaiheessa kun olin jo melkein kaikkiin kynsin ensimmäisen kerroksen saanut. Tämä muuten peitti toisella, ainakin näin ranskiksessa käytettynä. Voin kyllä suositella näitä Technicin lakkoja, MiMaxilla ei ainakaan paljoa maksanut kuuden lakan setti ja ovat erittäin kivan värisiä ja peittävyys on hyvä! Muutenkin tuntuvat ihan "laatulakoilta". 

Huomasin muuten kuinka paljon mun kynnet on kasvanu paljon viimeisen kuukauden aikana! Ja vahvistunu. Jossakin tammi-helmikuussa kynnet katkeili jatkuvasti eikä toivoakaan pitkistä kynsistä, aloitin Mavalan Scientifiquen käytön sekä ahkeran piimaxin syönnin, ja tulokset alkavat näkyä! Oikean käden kanssa tosin vielä ongelmia, varsinkin etusormen. En ymmärrä, aina sama kynsi. Sitä en oo varmaan kertaakaan saanut kunnolla kasvatettua. Tällä hetkellä vasemman kädet kynnet noin 15mm, kun oikeassa kädessä muut kynnet paitsi etusormi 13mm. Oikean etusormen kynsi korkeintaan 11mm. Eikä siitä kasva! Varon sitä joka tilanteessa mutta silti se aina kerkiää lohjeta. mur.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti