torstai 16. huhtikuuta 2015

Alien


Wild & Mild - Alien
Pierre Rene - Sand effect 09
Strasseja

Yhestä asiasta en tykkää yhtää. Kiireestä. Se taas puskee päälle niin kovalla vauhdilla, ettei tosikaan. Geelien huollosta ei tarvitse kuin unelmoida, ja lakkapulloihin tarttuminenkin täytyy tehdä kymmenessä minuutissa. Tämän seuraksena kynnet rehottaa ties minkä näkösenä, hyvä että ihmisten ilmoitta kehtaa käydä! Oikeasta etusormesta on jo lähtenyt protestiksi pala reunasta, ja saman käden peukalo vaikuttaa vähän siltä, että kohta sattuu. Kasvurajakin on kohta puolessa välissä kynttä!

Noh, mutta sitten niihin tämänkertaisiin kynsiin, joille raivasin tietä tästä tasaisen tappavasta aikataulusta. Inkki Pinkiltä tuli päivän parannuspaketti, joka sisälsi strassikynän, eri värisiä strasseja sekä kukka kynsitarroja. Strassikynästä olin innoissani, sillä olen kuullut näistä hyvää sanottavaa! Ja olihan tämä paljon kätevämpi kuin dotting tool + lakka. Ja mä en ainakaan saanut valkoisia läikkiä aikaiseksi, vaikka sitä on moitittu. :D Tästä tuli juuri mun virallinen strassien metsästys kynä.

Ja strassit olivat vähintään yhtä ihania. Niiden pohjalle rakensin tämänkertaisen lakkauksenkin, sillä nuo sinertävät strassit suorastaan vangitstivat katseeni! Löysin vieläpä erittäin hyvin väreiltään mätsäävä Pierren hiekkalakan, ja sitten vielä pistin samaan soppaan alienilakkaa, ja tsädäm! Valmista tuli.


2 kommenttia: