torstai 23. huhtikuuta 2015

Bogota blackberry


OPI - Bogota Blackberry
Born Pretty - Golden stamping polish
BP - L018
Niittejä

Born Prettyltä tuli taas laattalähetys, niissä oli mukana tämä villapaitakuvioita sisältävä laatta. Heti tietenkin piti päästä testaamaan, ja tälläistä saatiin aikaiseksi. Oon tän tyylisiä kynsiä suunnitellut jo jonkun aikaa, ja nyt tuntui hyvältä hetkeltä toteuttaa nämä! Oon muutenkin viimeaikoina toteutta paljo normaalia enemmän sellasia kynsiä mitä oon joskus suunnitellu sen sijaan, että yrittäisin pähkäillä jotain uutta. :D Ehkä nyt saan puhelimenkin inspiraatiokuvia vähän vähenneltyä..

Noita kuusikulmaisia niittejäkään en varmaan aikaisemmin oo käyttänyt, yleensä tulee vaan perus pyöreitä käytettyä. :D Niitäki pitäisi hommata muutamaa eri kokoa... Ei nääkää nyt huonoja ollut, mutta kyllä mä pyöreistä ja neliöistä silti enemmän tykkään.

Lakka toimi hyvin, laatta ja leimauslakka ei oikein meinannut pelittää keskenään. Äs you cän sii, aika paljon rakosia ja lakattomia kohtia jäi. Niin paljon, etten jaksanut edes yrittää niiden paikkaamista. Onneksi se ei näissä kynsissä oikeastaan haitannutkaan!
3 kommenttia: