sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kukkakauden aloitus


Kiko - 492 Pearly Red
OPI - Where did Suzi's man-go?
Wild & Mild - Alaska

Juuri kun valitin, ettei aikaa ole geelien huoltoon, niin pahainen etusormi päätti napsaista poikki kun tiputin laukun olalta ja tippui sopivasti siihen jo valmiiksi huonossa kunnossa olleen kynnen päälle. Kuului naps, ja kynsi oli enään vähän reunastaan kiinni. Ei auttanut kun sulkea silmät muulta maailmalta ja uppotua viilaamiseen! (Onneksi on pora, onneksi on pora...) Ja siinä sitten kun kerran aloitin, niin päätin tehdä homman kunnolla loppuun asti, ettei sitten heti seuraavana päivänä tartte tehä samaa uusiksi! Kynnet lyheni aika radikaalisti (vaikka kukaan ei oo edes huomannut niiden olevan lyhyemmät vaikka kuinka olen esitellyt?!). Tästä pituudesta tykkään! Kynnet saa vielä viilattua teräviksi, mutta ei silti ole hirmupitkät. Pitkilläkin on aikansa, nyt ei ole niiden aika. ;)

Muutama Kiko lojui vielä testaamattomissa, ja sormenhi syyhysivät lakkamaan upealla Pearly Redillä. Joskin sen nimeksi sopisi mun mielestä paremmin Pearly Orange, mutta kukin tyylillään. Tämä yksilö on siis voimakkaasti oranssiin taittava, ilmeisesti punainen, suhteellisen voimakkaalla keltaisella shimmerillä höystetty kaunokainen. Ihan noin oranssi se ei ole kuin tietyssä valossa, mutta kyllä tämä aika oranssi on. :D

Meinasin jättää lakan koristelematta, kun en heti keksinyt mitään kaveriksi. Jostain pälkähti mieleeni kuitenkin dotting tool kukat, ja sitten se oli menoa! Tää on kyllä maailman helpoin tapa tehdä kukkia kynsille. :D Piste keskelle ja pari ympärille!6 kommenttia: