tiistai 12. toukokuuta 2015

#ablecs15: Week 14; Matte


Nails - Vaaleankeltainen
Wild&Mild - Alaska
Gina Tricot - Aspen gold
China Glaze - Re-fresh mint
Kiko - Meadow green
OPI - I snow you love me

Siirrytäämpäs takaisin kukkakaudelle! Ja vaiheeksi sain aikaiseksi jopa osallistu ablecs haasteeseen! Tällä kertaa innostuin väsäilemään kukkia oikein siveltimen kera. Vähän vaatii vielä treeniä, ainaki tuon värien valitsemisen suhteen. :D Ensi kerralla sellaiset värit jotka erottuvat kunnolla! Kyllä nämäkin ihan kivasti näkyy, mutta näyttää lähinnä epämääräisiltä kasoilta vähänkin kauempaa katsottuna, ja vähän ehkä läheltäkin katsottuna.

Ja ai että mua ärsyttää, kun muokkaan kuvia silloin tällöin läppärillä tabletin sijaan, ja sitten nää kuvat näyttä ihan karmeilta tabletin näytöltä. :D Miten ne voikin muuttua niin totaalisesti! Läppärin näytöllä näyttää hyvälle ja oon ihan jejee kiva kuva, ja sitten katon niitä tabletilla niin hakkaan päätä seinään. Toisinpäin ei niinkään, mutta näin päin menee järki. Ei ilmeisesti saisi enään muokata läppärillä, muttakun siinä on photoshoppi! (ja sen huomaa siitä kummalla oon muokannut, että läppärillä muokatuissa on aina tuo sama vesileima :D tabilla joskus jaksan väsätä paintilla niihin jotkut tekstit, joskus jätän ne kokonaan ilman...)

Ja takaisin kynsiin... Vaikken tykkää yhtään tästä nailsin vaaleankeltaisesta lakasta, koska se peittää vasta neljännellä ja kuivumisessa kestää ikuisuus, niin en silti malta luopua. Koska joskus, kuten nyt, vaan tekee mieli vaaleankeltaista, eikä muitakaan vaihtoehtoja ole kuin tämä! Ja kyllä se asiansa ajaa aina silloin muutaman kerran vuodessa. ISYLM glitteritkin olen selvästi löytänyt uudestaan, kun niitä on ruvennut löytymään kynsiltä pitkän tauon jälkeen. 


2 kommenttia: