tiistai 26. toukokuuta 2015

Silmäaurinkolaseja


Orly - Miss Conduct
Color Club - Earhy Angel
Konad - Magenta
BP - L012

Ehdimpäs vielä rustata postauksen tämän päivän puolella! Pikkuherra koiruliini pitää kiireisenä, ja ne hetket kun se nukkuu niin on pakko lukea viimeiseen tenttiin. Onneksi kohta saa vähän edes lomailla!

Nämä on sitten vaihteeksi taas viimeiset lakkaukset pitkillä kynsillä, hui! Tuli vähän puun takaa tämänkertainen lyhennys ja osaksi geelien poisto operaatio, kokeilin viimeksi eri rakennegeeliä ja se ei mitä ilmeisemminkään ollut kovin hyvä. Kaksi viikkoa ehti mulla olemaan, peukalon kynsi halkesi keskeltä verisuihkun saattelemana muutaman pöytään iskun jälkeen, keskisormi sanoi naps kun astuin sen päälle kenkää laittaessa (kyllä vain!) ja etusormi napsahti jostain kumman syystä. Ja nämä kaikki tapaturmat oikeassa kädessä, vasen käsin on ihan fine järkyttäviä koloja lukuunottamatta. Osasta geeli lähtee isona palana pois. Ja tietenkin lähetin viikonloppuna vanhempien kyydissä kaikki geelivermeeni Etelä-pohjanmaalle, koska sielä vietän kesäni eikä noiden raahaaminen junassa kuulosta kovin houkuttelevalta. Tämän vuoksi en siis voinut korjata hajonneita kynsiä. :D Tulin siihen tulokseen, että tuo rakennegeeli oli liian kovaa, ja siksi pienempikin isku sai kynnen halkeamaan.

Ensin meinasin ihan vain lyhentää, kun satuin viilan löytämään. Sitten totesin, että heinäkuun kesätöitä varten on joka tapauksessa pidettävä kynnet erittäin lyhyinä ja ehkä jopa lakattomina, niin otin sitten ja poistin suurimman osan koko geelistä. Nyt sitten napsitaan Lady Vitaa ja kasvatellaan omia kynsiä pienen jämägeelivahvikekerroksen kera!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti