torstai 7. toukokuuta 2015

Kevätkukkia


China Glaze - Re-fresh mint
China Glaze - Cherish
Konad - Moss green
BP - L015

Maltoimpas luopua glitterliukuvärjäyksistä vihdoin näin viikon jälkeen! Oli melkein jopa rentouttavaa, kun ei tarvinnut murehtia yhtään siitä näyttääkö kynnet hyvältä tai onko lakka rapissut... Eikä tarvinnut blogin päivittämistäkään hetkeen pohtia!

Koska aurinko on vihdoin alkanut näyttäytyä, piti sen olemassaoloa kunnioittaa kesäisillä lakkauksilla! Kynsille pääsi siis piiiitkästä aikaa CGn minttulakka, joka on kyllä ihan superkivan värinen. Aina silloin tällöin hieman hankala lakattava,  mutta tällä kertaa se mun mieliksi toimi mallikelpoisesti! Lakka peitti kolmannella kerroksella. Cherishin kanssa ei ollut mitään probleemoja, kaksi kerrosta sitä. Hieman nuo sudijäljet jäivät näkyviin, mutta sehän kuuluu tämän koostumuksen omaaviin lakkoihin.

Konadin tummanvihreä leimauslakkakin pääsi testattavaksi, on se tuola laatikossa majaillu jo tiedä kuinka kauan muutaman muun testaamattoman leimauslakan kanssa. Kivahan tämä on, mutta harvemmin tulee käytettyä muita kun mustaa ja valkoista leimauksessa.
2 kommenttia:

  1. Onpa ihana lakkaus! Nuo leimat on ihan täydellisesti onnistuneet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne kyllä onnistuivat harvinaisen hyvin! :)

      Poista