sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Banaaninlehtiä ja piilotettuja puutarhoja


Peggy Sage - Black mat
Tiia Vanhatapio - Fool's gold
Essence - Hidden garden
Born Pretty Stamping polish - Kultainen
BP - 46

Lisää testattavaa saapui Born Pretty Storelta, ensin pääsivät kokeiluun laatta ja kultainen leimauslakka. Mulla oli testaamatta vielä viimeinen uusi Essencen glitteri, joten sillä piti tietenkin lakata, kaikkien neljän testaus putkeen, done! 

En osannut päättää, lakkaanko glitterillä etusormen ja keskisormen vaiko pikkurillin, nimettömän ja peukolan. Tein siis kompromissin, toisessa kädessä on toisin päin ja toisessa toisin päin. Tykkään ehkä vähän enemmän tuosta jossa on keskisormi ja etusormi glitterillä. :D Fool's goldia on glitterin alla kaksi kerrosta, ja glitteriä on siinä päällä noin niinkuin arvioiden puolitoista kerrosta. Toinen kerros oli vain sellainen paikkailukerros kaljummille kohdille.

Laatan kanssa meillä ei meinannut aluksi sujua, ja meinasinkin jo epätoivoisuuksissani vaihtaa varmempaan MoYoun laattaan. Mutta sitten se tapahtui! Kaikki viisi leimattua kynttä peräkkäin mainiolla leimausjäljellä. Tämänkin laatan kanssa kyse oli siis vain tekniikasta, joka moneen muuhun laattaan verrattuna löytyi suhteellisen nopeasti. Niin ja toimi se leimauslakkakin ilmeisesti moitteetta, kun kultaista jälkeä saatiin aikaiseksi. 4 kommenttia:

 1. Onpa hienot! :) Tuokin glitter on muuten tosi ihana, miksiköhän itseltä ei löydy vastaavaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää kaikki essencen glitterit oli kyllä aikas positiivisen yllätyksen tekeviä, pitää varmaan hamstrata pari lisää.. :)

   Poista
 2. HG on ihana lakka! Yks mun lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Ja sopii aika monen värin kanssa, koska itsekin sisältää monia värejä. ^.^

   Poista