torstai 12. maaliskuuta 2015

Pöllötarha



Kiko - 522 Pearly Sapphire Blue
Essence - Stamp me white
BP - 54
Niittejä

Mun Kiko varastot juuri moninkertaistui, seitsemällä lakalla! Poikaystävä oli italiassa, ja bongasi Kikon myymälän, ja arvannette että hieman sekosin ja laitoin kilometrilistan mitä haluan. Nohh, kuppikakkulakkoja ei kuulemma ollut, eikä hän kuulemma muutenkaan jaksanut kovin kauaa sielä naisten liikkessä pörrätä joten oli sitten napannut ensimmäisenä käteen sattuvat mukaan. Noh, en valita, ihan kivoja sain. :D Joidenkin kohdalla olin, että mulla on kyllä melkein tälläinen, mutta! Dupeja ei kuitenkaan ollut yhtäkään, vain vähän saman tyylisiä, jotka eivät kuitenkaan tarkemman tutkimisen jälkeen olleet lähelläkään, tietenkään, kun tarpeeksi tarkasti katsoo. ;)
Ekana pääsi kynsille PSB, joka sai ylleen pöllökuosin, koska ne oli vaan niiiin söpöjä! Mulla ja laatalla meinasi olla vähän erimielisyyksiä kuvion pituuden kanssa, mutta pääsimme onneksi yhteisymmärrykseen. Tää laatta on muuten Born Pretty Storelta saatu, ja löytyypi tämän linkin takaa. Kiko peitti kolmannella kerroksella, kahdellakin olisi varmasti vähän vähempään peittävyyteen tyytyvä pärjännyt.

Leimojen kaveriksi lakkasin valkoiseksi muutamat hopeiset niitit. Oon viimeaikoina käyttänyt aika paljon tätä niittien lakkaamista, yleensä tosin mustalla. Hyvin onnistuu näinkin eikä turhaa tarvitse ostaa montaa eri värisiä niittejä sisältävää hyrrää!



10 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja kivoja lakkoja sait

  VastaaPoista
 2. Oi miten suloiset lakkaukset! <3 Ja sulla on kyllä ihana poikaystävä kun aina tuo lakkatuliaisia :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se, ja helpottaa kummasti senkin matkailua kun ei tarvitse pohtia mitä tuo tuliaisena, kunhan se on jotain kynsilakkoihin liittyvää... :DD

   Poista
 3. Nää on ihanat! <3 Terveisin pöllöfani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöllöjutut on ihania, pöllöistä itsessään en pidä. :D

   Poista