sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Leimadecaleja


Kiko - 336 Electric blue
Kiko - 466 French Charcoal
OPI - This gown needs a crown
Essence - Stamp me black
BP - 54

Seuraavaksi testiin pääsi sähäkän sininen Electric blue hiilenharmaa French charcoal Kikolta. Molemmat yllättivät laadultaan tositosi positiivisesti! Electric bluesta olin ihan varma, ettei se tule peittämään yksistään, mutta kappas vain! Kaksi kerrosta. Ja hyvin pelitti. Haisi vaan ihan järkyttävälle, muuten napakymppi! French charcoal olisi varmasti peittänyt jo yhdellä, mutten vain osannut varautua siihen ja laitoin vain hyvinhyvin ohuen kerroksen, ja niitä tarvitsin kaksi. Tämä ei onneksi edes haissut pahalle! TGNAC peitti myöskin kahdella kerroksella. 

Koristeluja mietin ehkä kaksi sekuntia, ja sitten aloin väsätä leimadecaleja. Oo miljoona kertaa meinannut, mutta nyt vasta sain aikaiseksi. Muistaakseni kerran aiemmin olen kokeillut näitä, ja tää on kyllä niin rakkaustyyli koristella. Nyt vähän meni mönkään kun tein periaatteella "en jaksa katsoa ohjeita, kyllä mä osaan!" Ihan en osannut, mutta aika lähellä! Ja hei valmista saatiin, ja edellisestä kerrasta on kuitenkin varmaan vuosi! Ja ihan kivoiltakin nämä näyttää, jossei ala tiirailemaan kaikkia reikia ja rakoja jotka sain pinseteillä tehtyä... :D Ja hei, essencen better than gel nails pikakuivattaja ei ole kovin hyvä valinta näiden kanssa... Jätti söpön kalvon kynnelle eikä "sulanut" sinne kuten se päällyslakka jota viimeksi leimadecalien kanssa käytin.

Kuvion valitsin Born Pretty Storen pöllölaatasta, koska tuo kuvio suorastaan huusi leimadecalia.
4 kommenttia:

  1. Oijoi, tosi kauniit! <3 Harmi, ettei tuo päällyslakka ihan pelittänyt decaleissa, mutta kiva että muistit kertoa siitä tännekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää kokeilla vielä jollain muullakin. Epäilen vähän, että pikakuivartajat yleensä eivät kovin hyvinntoimi. Pitää testata! :)

      Poista