torstai 26. maaliskuuta 2015

Seeprakiko


Kiko - 528
Gina Tricot - Gold
Essence - Hidden garden
Essence - Stamp me white
MoYou London - Pro 04

Skittletteä taas vaihteeksi. Kikoja piti päästä taas testaamaan eteenpäin, muutama vielä vailla testiä! Tämän yksilön kanssa mulla oli suuria vaikeuksia keksiä lakkaus. Tai lakkaus oli selvillä, mutta en keksiny värikaveria sille. Koitin valkoista ja kultaista, noup. Jostain päädyin sitten  nappaamaan ginatricotin hopeahtavan kultaisen, ja yritin yhdistää sen kikoon essencen hidden gardenilla, koska siinä oli seassa saman värisiä glittereitä. Ihan kiva väriyhdistelmä tästä tuli, ei nyt ehkä sellainen jota kovin usein tekisi mutta menettelee nyt tässä tapauksessa, ja kynsistä kuitenkin tykkäsin joten onko sen nyt niin muuten väliäkään!

Tää Kiko haisi harvinaisen vähän pahalle, se edellinen sininen jota kokeilin oli yhtä lemua ja tämä oli suorastaan kukkaistuoksu siihen verrattuna. Rupesin pohtimaan, että haiseeko kaikki kikot oikeesti näin pahalle?! Tai tosi pahalle ja vähä vähemmän pahalle, mutta pahalle kuitenkin! Tätä kuitenkin riitti kaksi kerrosta, joten eipä sitä hajua tarvinnut kauaa haistella.

Gina Tricotia on myöskin kaksi kerrosta, Hidden gardenia yksi päällä etusormessa. Onnistuin valitsemaan yllättävän hyvin käyttäytyviä lakkoja!

2 kommenttia:

  1. Näpsäkät kynnet :) sinisissä lakoissa on usein pigmenttiä jotka tuottaa pahaa hajua, tällä selittynee :) mun kikot on ainakin ihan normaalihajuisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voipi muuten olla, oranssista kikosta ei muistaakseni tätä hajua tullutkaan! :)

      Poista