tiistai 3. maaliskuuta 2015

Punakultaraitapaita


Color Club - Red-ical gypsy
Essence - Gold fingers
Tiia Vanhatapio - Fool's gold

Kylllllä, mantelikynnet is bäk! Huolto koputteli olan takana (tai koputteli itseasiassa jo pari viikkoa) ja päätin sitten huoltaa kunnolla ja viilasin kaiken pois. Ja tein uudet. Mun piti palata vanhaan pitkään pituuteenkin, mutta jokin sisäinen kilikello kilisi sen verran, ettei niistä niin hirmupitkät tulleetkaan. Päivän huitelin ihan ilman mitään läpinäkyvin kärjin ja kummastutin kanssaeläjiä, ja eilen sain aikaiseksi oikein tarttua kynsilakkaputeliinkin! 

Uusia glittereitä piti tietenkin päästä taas testaamaan, koska eihän tietenkään voi käyttää muita lakkoja ennenkuin testaamattomat on kokeiltu. Mulla on kyllä lähinnä se, että harvemmin keksi "vanhoille" lakoille lakkauksia, uusille jotenkin keksii helpommin...:D Ja tuleehan niitä vanhempiakin käytettyä tässä samalla, nytkin jo kahta!

Tällä kertaa glittereistä testattavaksi päätyi Gold fingers, jossa on tuollaista keltakultaista pikkuruista glitterhippua ja muutama holotikkuglitteri seassa. Iiihan kiva, iihan kiva. Sen kaveriksi valitsin tummanpunaista ja kappas, lisää kultaista! Ja raitoja, siitä ilosta että viime kerrasta sivellin kädessä on jo aikaa. Ainakin sen verran kauan, ettei se enään meinannut pysyä yhtä nätisti näpeissä kuin joskus hamassa menneisyydessä. Ihan semisuoria näistä viivoista kuitenkin tuli!


1 kommentti: