torstai 18. joulukuuta 2014

Joulukynsiviikko; Päivä 2


Essence - Be berry now!
Tiia Vanhatapio - Mercury
Strasseja

Lisää kuusenkoristeita kynsillä! Tällä kertaa jonkin sortin valonauhaa mitäliekään :D Pohjalle valikoitui _violetin_pinkki be berry now lakka. Tää lakka on niiiiiin katastrofi kuvata. Nnnoup, ei onnistu multa, eiei. Ei sitten mitenkään. Siitä tulee mun kuvissa pinkki vaikka kuinka vääntäisi.

Muuten lakka onkin täyttä unelmaa koostumukseltaan. Miksei kaikki lakat voisi olla tällaisia smoothisti leviäviä ja kahdella kerroksella huolettomasti peittäviä! Ja kivan värinenkin, kameran mukaan sekä ihan oikeastikkin. Ja hei, keksin kerrankin käyttöä noille pisaran muotoisille strasseille! Paitsi muutaman kynnen kanssa ehkä vähän innostuin liikaa, olisi ehkä vähän vähempikin riittänyt.. Mutta pah, minähän en tunne sanaa kohtuus ennenkö olen ylittänyt sen rajan.

Mun päänikin on ilmeisesti jäämässä joululomalle, kun se ei enään suolla tekstiä yhtä pitkästi kuin normaalisti. Hmh. Pitänee pikkuhiljaa ruveta herättelemään sitä taas talviuniltaan..


2 kommenttia:

  1. Vautsi, leuka loksahti kun nämä näin! Todella kauniisti toteutetut, eikä jää lainkaan epäselväksi mitä ne esittää! Hitsi kun olisi itselläkin tuon mallisia strasseja, tekisin vastaavat omiksi joulukynsiksi :D

    VastaaPoista