tiistai 9. joulukuuta 2014

Neutraalimpaa


Essie - Ballet slippers
OPI - This gown needs a crown
Essence - Stamp me White
MoYou - Pro XL 04

Hui kun viihdyin kauan edellisillä kynsillä! Eipä hirveästi ollut kyllä tilaisuuksiaakaan tehdä kynsiä, mutta silti! Nyt teki mieli vähän neutraalimpaa lakkausta ja päädyin tällaiseen lopputulokseen. Vaaleanvaalean cremen puuttumista kokoelmistani olen moittinut, ja moitin vieläkin. Onneksi Essien Ballet Slippers ajaa saman asian kolmella kerroksella, ja nyt kun ei tule käytettyä sitä ranskiksiinkaan niin voi huoletta laittaakkin sen kolme kerrosta! Aiemmin kun käytin tätä suurinpiirtein joka lakkauksessa, niin ei hirveästi raaskinut kerrostaa ettei heti lopu.. Nyt tätä on jo toinen pullo hyvässä vaiheessa!

Kaverikseen Balettitossut saivat hopeisen aksenttikynnen, ja lopuksi myös parit niitit. Seepraleimaa olen jostain syystä vierastanut jonkun verran jonkun aikaa. Nyt nappasin sen heti ensimmäisenä ja totesin, että nyt seepraillaan! Niittejä meinasin laittaa kaksi keskariin ja pikkurilliin, mutta totesin sen olevan niin nähty juttu, että lisäsin kolme + yksi niittiä! Joista yksi on näköjään ollut tummanpunaisessa lakassa ja hienosti nuo reunat tulee tuolta niitin alta. No pikkuvikoja! Ei sitä kukaan huomaa.

Ja kuten jo sanoin, balettitossuja on kolme kerrosta. Tämä on aika kinkkinen kerrostettava itsensä päälle, mutta menettelee kuitenkin. Hopeinen TGNAC osoitti olevan true opi, ja peitti loistavasti kahdella. Kuivuessaan tämä jättää "satiinisen" pinnan, missä en kyllä oikeastaan huomaa eroa mattaan :D Voisin hyvin kuvitella mattahopeisen näyttävän samalta, ha.


4 kommenttia:

  1. Voi luoja kun on kauniit! Harvemmin sun kynsillä näkee näin herkkiä lakkauksia, mutta upeilta näyttävät! Jotenkin ihanan hempeät :) <3

    VastaaPoista