sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukynsiviikko; Päivä 5


Zoya - Reva
Kynsitarroja

Nyt tuli ihan sellainen fiilis, että Reva täytyy saada kynsille. Ja kyllä, kynsistä lähti taas pari senttiä edessä häämöttävän keilailun takia. Periaatteessa niitä ei vielä olisi tarvinnut lyhentää, mutta kynnet rupesivat näyttämään siltä, että huolto on pakko tehdä ja keilailuun on kuitenkin sen verran lyhyt aika, ettei olisi ollut mitään järkeä viikon välein huoltaa kynsiä. Oikeastaan jopa hieman innoissani odotin lyhyitä kynsiä taas vaihteeksi, mutta nyt on taas ihan masis kun ne on oikeasti lyhyet :D Ehkä se tästä helpottaa...

Epäilenkin, että nää lyhyet saa olla aika kauan kunhan niihin nyt vain ensiksi totun. Kasvakoon siitä sitten omaan tahtiinsa taas pitkäksi! Pitkissä vaan on se kiva, että ne huomataan kyllä varmasti vähän näkymättömämmilläkin lakkauksilla...

Revaa mulla on kynsillä kaksi kerrosta, paikka paikoin näyttää siltä, että kolmannenkin olisi voinut laittaa. Näiden jouluisten tarrojen olemssaolon muistin sen jälkeen kun olin hengaillut pari tuntia pelkkä Reva kynsillä, ja päätimpä sitten lätkäistä ne tarrat tuohon päälle. Joulupukki ainakin tuo aimo annoksen jouluisuutta! Oli muuten kerrankin hyviä tarroja, ei jääny repsottamaan mistään ja nää oli sopivan ohuita, mutta ei silti sellasia jotka hajoaa suurinpiirtein kosketuksesta.


2 kommenttia:

  1. Oi tosi kauniit lakkaukset! Ja kylläpäs mä säikähdin kun katsoin näitä kynsikuvia, mutta nätithän nuo oikeasti on lyhyinäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän oon itekkin järkyttyny näiden lyhyydestä, mutta onneksi ne kasvaa.. :D Ja aina ne voi pidentää jos ei millään enään kestä lyhyitä! Tekee hyvää itsellekkin välillä harjoitella lakkauksia lyhkäsille ;)

      Poista