perjantai 5. joulukuuta 2014

Mustahopeiset kynsitarrat


Koko kynnen kynsitarrat

Meikit Heaven lähetti lakkojen lisäksi koristeita testiin, ja nämä koko kynnen kynsitarrat. Olin ihan innoissani näiden kokeilemisesta, koska ei ole aiemmin tullut testattua vastaavia. Se testaaminen kuitenkin venyi ja venyi.... Tiedä mikä näissä sitten oli niin pelottavaa.

Ja sitten yhtenä ei niin kauniina päivänä päätin ottaa ne tarrat sieltä laatikosta ja pistää kynsille, vaikka kuinka vastustaisi. Ja vastustikin sitten oikein kunnolla! Nnnoup, en tullut toimeen näiden kanssa sitten laisinkaan. Tarrat on kyllä kivannäköiset, ja sopii varsinkin näin pikkujoulukauteen. Muttaahh. Noh, näettehän te itsekkin nuo rypyt sun muut kynsillä. Taiteilin ja kiemurtelin ja koitin saada niitä suoraan, mutta empäs onnistunut. En tiedä johtuiko tämä mun kynsien muodosta ja siitä että on geelikynnet (kynsi on kaarevampi kuin luonnonkynsi), tarroista vai siitä etten yksinkertaisesti osannut. 

Ylimääräisen viilaamisenkin kanssa oli ongelmia kun jäi noita tommosia pikkupaloja vaikka miten päin viilasi. Näkyy hyvin ainakin tossa alhaalla oikeella olevassa kuvassa pikkurillin kärjen alaosasta.. :D  Kaikenlisäksi nää oli aika haastava irroittaa taustasta.. Vähän meni aina yläosa ryttyyn siinä, mutta onneksi olivat sen verran pitkiä ettei se haitannut.

Alle ei tarvinnut laittaa lakkaa, koska nämä peittivät niin hyvin. Ja pysyivätkin kyllä sen kaksi päivää mitä näitä maltoin pitää, niin loistavasti. Ja kyllä nämä ihan hyvältä näytti kun tarpeeksi kaukaa katsoi!


6 kommenttia:

 1. Koko kynnen decalit on varmaan helpompia kuin tarrat. Ainakin itse sain näihin geelistilettoihin hyvin decalit paikalleen. Kyllähän ne fysiikan lakien mukaan rypistyy jostain aina mutta decal on niin ohutta, että sovittelemalla sen ryppykohdan saa näkymättömiin ja päällyslakka sulattaa koko rypyn piiloon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmasti ovat! Nää oli kyllä tosi paksuja, ja tuntu ihan ku olis laittanu jotain sähköteippiä kynsille :D

   Poista
 2. Onhan nuo tarrat tosi nätit, harmi etteivät oikein asettuneet :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmitti kyllä, että menivät noin ruttuun :/

   Poista