tiistai 16. joulukuuta 2014

Kolmioskittlette


OPI - Bogota blackberry
Sally Hansen - Sgt. Preppy
Wild & Mild - Alaska
Wild & Mild - Bulletproof
OPI - I snow you love me

Teki mieli tehdä vähä vastaavat kuin aikaisemmin, mutta vähän erilaiset. Väriksi valitsin tälläkin kertaa punaisen, mutta kuvioiksi valitsin epämääräisten sijaan pieniä kolmioita. Melkein meinasin ruveta taistelemaan kynsiteipin kanssa, mutta tulin järkiini ja totesin, että siveltimen kanssa kolmiot sujuvat huomattavasti vähemmän hermoja raastavasti. Ja samalla sain taas harjoitella tuota siveltimen kädessä pitoa! Muutamaan kohtaan jäi kismittämään kun en huomannut teko vaiheessa, mutta näin niinkuin kokonaisuutena oon noihin viivoihinkin ihan tyytyväinen, niitä meinaan piti tehdä aika tosi monta!

Bogota Blacberryä en ollut käyttänyt taas aikoihin, joten oli sen aika jälleen päästä valokeilaan. Tää on jännä lakka, tykkään tästä kynsillä, mutta jotenkin tän ottaminen sieltä lakkalaatikosta on aina työn ja tuskan takana... Noo, eipä kulu turhan nopeasti. Vissiin kaksi vuotta mulla ollut, ja ehkä 1/5 käytetty :D Kahdella kerroksella peitti tämä punastuslakka.

Aksenttikynsissä on pohjalla Sally Hansenin Sgt. Preppy, jonka nimestä tuo Sgt on mulle suuri mysteeri, joten saa selventää jos tietää. :D Sitä on myöskin kaksi kerrosta. Siihen päälle vetelin valkoisella viivat, sitten lakkasin osan kolmioista ja tein uudestaan viivoja! Paitsi joihinkin unohdin selvästi tehdä tämän uusintakierroksen, koska noita möyhkyröitä (mikäsanatuoon:DD) on vielä jäljellä.

Viimeistelyksi nappasin ISYLMeeen ja lisäsin parit glitterit. Peukaloon pistin kaksi, että tätä voi kutsua skittleteksi ;)


4 kommenttia:

 1. Oioi, tosi ihana manikyyri taas! Peukut siitä, että jaksoit tapella tuommoisten minikolmioiden kanssa, itsellä ei olisi hermot kestäneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^.^ Vähän kyllä meinasi loppuvaiheessa jo kyllästyä, mutta valmista tuli kuitenkin! :D

   Poista
 2. Sgt = Sergeant eli kersantti suomeksi :)

  En kyllä itse jaksaisi askarrella noita kolmioita :D ehkä joskus kun on ihan liikaa aikaa :D Kivan punainen tuo blackberry, voisi mennä joulukynsiinkin sopivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, okei! Kiitos tiedosta :D Viisastuin taas vähän. Se sopisi kyllä varmasti hyvin joulukynsiinkin! :)

   Poista