torstai 4. joulukuuta 2014

Pinkkiruskeaa


Color Club - Rad nomad
Dance Legend - Alenushka

Voi kyllä, olin taas hurja ja vesimarmoroin. Oon ylpee siitä, että oon ruvennut marmoroimaan useammin kuin kerran  vuodessa, MUTTA en sen kummemmin yritä tehdä mitään kuviota vaan sohin parit vedot hammastikulla randomista ja tökkään sormen lakkaveteen. Ja täts it. Varmaan opin tosin paljon tosta marmoroinnista sillä.. Jos ens kerralla koittaisin saada jonkun kuvion? Vaikka ihan raitoja tai jotain, mutta  eieiei enään epämääräisyyksiä, vaikka nekään nyt ei ihan kamalalta näytä! Mur. Ihmettelen lähinnä sitä, että jos kerta pitää mennä sieltä mistä aita on matalin, niin miksei sitte kaada koko aitaa ja jätä sitä hammastikkuakin välistä ja tökätä sormi vaan suoraan lakkarenkuloihin sielä vedessä?

Ja kaikenlisäksi edellinen kerta kun "marmoroin", oli silloin kun testailin tätä samaista Alenushkaa jonka nimi on ihan kamala yrittää kirjoittaa oikein. Tää on toisaalta aivan iiihana lakka, mutta toisaalta en osaa yhdistää sitä mihinkään. Nyt kuitenkin halusin pistää sen kimppaan tummanruskean kanssa, ja ihan kivan parin ne yhdessä muodostikin. Alenushkaa on nimettömissä ja peukuissa kolme kerrosta, Rad Nomadia kaksi kerrosta etusormissa ja pikkurilleissä. Vesimarmoroinnin pohjalla on kerros Wild & Mildin valkoista Alaska lakkaa.

Oikeestaan tykkään näistä kynsistä silleen salaisesti vähän, mua vaan ärsyttää ku en voinut yhtään yrittääkään tuon marmoroinnin kanssa. Raah. Vois olla vielä paljon kivemmat jos siinä olis joku onnistunut marmorointi.

2 kommenttia:

  1. No onhan nää kauniit! Mulla on kanssa sama ongelma, etten koskaan, Ikinä saa aikaiseksi tehdä mitään selvää kuviota vesimarmoroiden, pitäisi vissiin yrittää joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tuo vesimarmorointi kans jännää touhua.. Onko siinä sitten jonkinsortin pelko epäonnistumisesta kun ei viitsi yrittääkkään :D Kiitos! :)

      Poista