torstai 11. joulukuuta 2014

Punainen paholainen


Color Club - Red-ical gypsy
Lumene - Timantit yössä

Nnoup, nyt en ollut kynsienlakkauspäivä. Tein eka persikkaiset kynnet glitterliu'ulla -> pieleen meni, sitten tein jotain aivan jäätävän kummallista härpäkettä pinkillä ja sitten meni järki ja päätin tehdä ihan vain normi lakkauksen glitteraksentilla. Ja valitsinkin ainakin puoli tuntia lakkoja joita käytän. Koska en kestäisi jos joutuisin tehdä tenti epämieluisilla kynsillä! 

Sitten mokasin ylimenneiden lakkojen putsauksessa ja toisen käden etusormi näyttää nyt ihan kierolta kun toisella puolella ei ole tarpeeksi lakkaa. Huoh. Ja sitten vielä kuvat. Miksi, oi miksi osaan ottaa kuvia vain just tietyn värisistä lakkauksista enkä niistäkään aina?! Sitten tulee joku muutenkin kinkkinen punane niin joko iho on jotain sammakonkudun ja kamelinkakan välistä, tai sitten punainen lakka näyttää siniseltä. Tai pahimmassa tapauksessa kummatkin. Sitten säätelen ja kääntelen ja vääntelen sitä kameraa ja sitten vielä yritän epätoivoisesti muokata julkaisukelpoisia kuvia totaalisesti epäonnistuen. Joten olkaa hyvä ja katselkaa ei julkaisukelpoisia kuvia! Mihinkä nuo nimettömän glitteritkin katoaa tuolta toisesta reunasta? 

Mutta lakkaus on kuitenkin näin livenä ihan mukiinmenevä, ja ehkä selviän niiden kanssa juuri ja juuri yhdestä tentistä. Jonka takia olen kutakuinkin hermoraunio, mistä varmaan johtunee tämä mukakaikessaepäonnistuminenjavähänoikeastikkinepäonnistuminen :D


4 kommenttia:

 1. Oih :/ ei nuo ainakaan pahalta näytä, mutta tsemppiä tenttiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä, nyt se ohi joten voi taas huokaista hetkeksi! :)

   Poista
 2. Wow your nails are awesome! They look so perfect. Wow

  VastaaPoista