sunnuntai 21. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 1: Nude


Essence - 162 Dare it nude
Essence - 143 I'm the boss!
Aden cosmetics
Gina Tricot - Salt & Pepper

Nojoo, pitihän munki tähän sitten osallistua. Vaikka haasteita mulla tuntuu olevan menossa noin miljoona enkä mitään ilmeisesti tule koskaan saamaan loppuun asti :D Tri polish tuesday -haaste jäi jo aikaa sitten vähän taka-alalle, voisin taas alkaa sitäkin herättelemään pikkuhiljaa, Oma 31 Day Challenge menee päivässä 11, ja on ollut siinä heinäkuusta asti, joten sitäkin voisi vähän jatkaa eteenpäin... :D No sen kanssahan mulla oli tavoitteena että ennen joulua olis tehtynä! Saa nähdä onko... Lisätään nyt kuitenkin soppaan vielä tämä ablecawi, josta en kuitenkaan tule varmaan tekemään läheskään kaikkia, tai ehkä silleen pikkuhiljaa mutta tavoitteena lähinnä se, että edes joskus osallituisin ;)

Ja aloitinkin heti sitten vasta toisesta ja jätin "Something new" kohdan välistä, ehkä senkin teen myöhemmin mutta nyt tämä nude kiinnosti paljon enemmän! Kaiketi nämäkin kynnet nudeksi lasketaan, vaikka yksi kynsi onkin harmaana.

Essencen lakat peittivät molemmat kolmannella kerroksella ja toimivat varsin hyvin. I'm the bossilla meinasi vähän olla ongelmia viimeisen kerroksen kuivumisen kanssa, mutta kyllä sekin sitten kuivaksi saatiin loppujen lopuksi. Salt & Pepper ei oikein meinannut soveltua liukuvärjäykseen, mutta hei, siitäkin selvittiin! Ja ihan hyvin tuo glitterliuku onnistui, vaikka saltandpepperistä tuntuikin tulevan pelkkää lakkaa ilman glittereitä. Saltandpepper näytti kovin yksinäiseltä ja jotenkin vajaalta yksistään, joten laitoin sille vielä kaveriksi holohippusia sisältävää Aden Cosmeticsin lakkaa!6 kommenttia:

 1. Huippua, että lähdit mukaan haasteeseen! :) Eikä haittaa ollenkaan, jos tätä toteuttaa omaan tahtiin tai jättää vaikka joitain kohtia välistä, ollaan vaan iloisia, mitä useampi tätä lähtee meidän kanssa toteuttamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan tällaiseen on ilo lähteä mukaan! Eiköhän sitä silloin tällöin tule muistettua, että tätäkin haastetta tekisi. :)

   Poista
 2. Kivaa, että olet haasteessa mukana! :) Itsellä tuo Salt&Pepper vielä kummittelee kokeilemattomana, toivottavasti pian keksin sille jonkin käyttökohteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mukana ollaan! :) Se on oikein mainio lakka, ja sopii joka värin kanssa!

   Poista