lauantai 20. syyskuuta 2014

Blue blackberry


Barry M - Blackberry
Depend - 223
W7 - Blue depris

Pitää vissiin aina ruveta tekemään sinisiä kysniä,  ne kun näyttää onnistuvan huomattavasti paremmin kuin muun väriset lakkaukset! Paitsi tarvitsen lisää sinisiä lakkoja.. nomnomnom.. Oon kuluttanut jo liikaa nykyisiä sinisiäni..

Nämä kynnet sai itseasiassa alkunsa siitä, kun kysyin poikaystävältä että mitä teen kynsille. Ja hei, kerrankin tein oikeasti niinkuin se alunperin halusi enkä muuttanut suunnitelmaa totaalisesti kesken kaiken :D Eka kysyin että minkä väristä, vastaus oli että sinistä. Sitten kysyin että mitä koristeluja, vastauksena tuli että neljään kynteen palloja. Siitä sitten lähdettiin! Pallotkin jopa onnistuivat! Ooooo. Glitterisen aksenttikynnen tein ihan vapaasta tahdosta, pitäähän sitä vähän aina soveltaa ettei suoraan tee niinkuin käsketään ;) Täytin silti ehdot!

Raaskin jopa käyttää Dependin 223 lakkaamiseen, yleensä pidän sen visusti leimalakkana. Koska se on niin pieni! Pitää käydä hakemassa uusi puteli, kun tämä jo loppuu kohta... Ja muut mun hopeat on sellasiavähäniinkuin glitterhopeita ettei ne oo just tällasia! Juu knou. Yksi kerros kynsillä, ja täts it.

Eipä tuo Barry ämmäkään huono lakka ole, saati sitten w7 glitteri! Barryä kaksi kerrosta, ja olen muuten joskus todennut tämänkin lakan leimaavan. Eipä vaan koskaan ole tullut käytettyä sitä kyseiseen tarkoitukseen, koska mulla on käytännössä identtinen Konad hoitamassa sen puolen :D Blue depristä on yksi kerros nimettömässä.
4 kommenttia:

 1. Kauniit on kynnet ^_^
  Ihana toi glitteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ainut tikkuglitteriä sisältävä josta tykkää, ja tykkäänkin sitten tosi paljon :)

   Poista
 2. Kivat kynnet :3 voisin hamstrata kaikki maailman tummansiniset >:)

  VastaaPoista