tiistai 2. syyskuuta 2014

Romantique


Bongasin edullisesti China Glazen lakkoja, ja sieltä bongasin neljä lakkaa joka _täytyy_ saada nytheti. Olen aiemminkin suunnitellut Chinan Romantique sarjan lakkojen ostoa, ihan puhtaasti leimaustarkoituksiin. Nyt tutkin swatcheja vähän enemmän ja totesin, että nämä menevät kyllä loistavasti ihan käyttölakkoinakin ja ilman sen kummempia miettimisiä otin ja ostin!


OPI - Stranger tides
China Glaze - Cherish

Ensimmäisenä päädyin testaamaan vaaleanvihreää Cherishiä. Mun ajatusmaailmassa se näytti oikein loistavalta Stranger tidesin päällä, joten yhdistelmää piti testata hetimiten. Ei se ihan yhtä loistavalta näytä kun mielikuvissani, mutta ei nyt hirmu pahakaan! Taas tällaiset "kyllä näillä nyt päivän menee" -kynnet :D

OPI peitti kahdella kerroksella, ja yhä vain jaksan ihailla tätä likaisenvihreää lakkaa. Mä vaan jostain syystä tykkään tästä! Leimat eivät onnistuneet heti kerrasta, mutta kyllä se aika pian rupesi luistamaan, pitäisi vissiin leimailla vähän useammin, ettei aina tarttisi miettiä että kuinkas tämä homma nyt menikään!4 kommenttia:

 1. Pakko kysyä mistä löysit ja kui edullisesti? Kosk nää on ihania lakkoja :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakennekynsikirpalla myytiin näitä kutakuinkin käyttämättöminä :)

   Poista
 2. Hitsi kun oot saanut hyvin leimaantumaan nuo! :) itsellä ei tuon sarjan CG:t tunnu millään leimaavan vaikka niitä kovasti mainostetaankin hyvinä siihen touhuun :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo ollu mitään ongelmaa minkään kanssa! Oon jo kokeillut kaikkia, vaikka kaikki kokeilut eivät vielä ole blogiin asti päässeet :)

   Ainakin MoYoun kanssa pelittää paremmin kuin hyvin, ootko kokeillu niiden kanssa? :)

   Poista