keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Adore party


China Glaze - Adore
Tiia Vanhatapio - Black bird
Gina Tricot - Party
MoYou - Artis XL 03

Sitten mun lemppari näistä romanttisista china glazeista! Tykästyin Adoreen ensisilmäyksellä, ja tiesin jo valmiiksi ettei se kehtaisi pettää odotuksiani! Yksi kerrosta peitti tarpeeksi, mutta raidoittui pahasti. Toinen kerros peitti vähän vielä paremmin ja poisti raidottumiset!

Suunnittelin aluksi leimaavani tällä lakalla, mutta ne suunnitelmat muuttuivat äkisti kun bongasin Gina Tricotin Party -glitterlakan. Totesin, että se natsaa kutakuikin täääydellisesti Adoren kanssa! Ongelmoin tovin laitanko sen valkoisen vai mustan lakan päälle, ja päädyin jopa sotkemaan swatch tikkuja, että sain selville kumpi näyttää paremmalta mun silmään. Valkoisen päällä holohippuset eivät päässeet läheskään niin hyvin oikeuksiinsa kuin mustan päällä, joten valinta oli sillä selvä. Ja lopuksi totesin myös, että musta sopi Adorenkin kanssa paremmin.

Party meinasi olla vähän kinkkinen lakattava, mutta tultiin kuitenkin toimeen keskenämme! Kynsillä on yksi kerros + toinen aseteltu kerros. Nimetön sai päälleen ihmeleiman MoYoun laatasta Essencen leimauslakalla, ja tuo pari on kyllä loistava! Meinaan MoYou + Essence, aina on tullut reiättömiä leimauksia eikä muutenkaan ongelmaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti