lauantai 27. syyskuuta 2014

#ablecaw14 Week 2: Neon!


Rimmel - nail tip whitener
China Glaze - White on White
OPI - Where did Suzi's man-go?
Gina Tricot - Aspen gold
Technic - Juicy Jelly
OPI - OPI on collins ave
Essie - Too Too Hot
Gina Tricot - Salt & Pepper

Vähän nyt juksutin, ei nää kaikki oo neonlakkoja :< Mutta Juicy Jelly on ihan 100% neoni, ja Too Too Hottikin menee ihan täysin neonista! Mangolakka oli vääähän väärä valinta.. Sen on ainut jonka olisin voinut vaihtaa toiseen, koska Aspen goldikin on valkoisen päällä aika neon!

En halunnut näin syksyfiiliksissä koko kynttä täyteen kirkasta neonlakkaa, joten päädyin _muka_ vähemmän näkyvään vaihtoehtoon ja liukuvärjäsin värikkäillä lakoilla. Ajatusketju meni pieleen siinä vaiheessa kun tajusin, että valkoisetkin kynnet näkyvät aika pirun hyvin kilometrin päähän. Mutta eiii se haittaa, piristyypä päivä kummasti kun vilkaisee vähän pirtsakoita väripläjäyskynsiä!

Liukuvärjäys on tehty ihan perus meikkisienellä tuputellen, raita väriä ja raita valkoista ja menoksi. Chinan valkoista en raaskinut käyttää liukuvärjäyksessä, joten nappasin Rimmelin vastaavaan siihen touhuun. Rimmelillä taasen ei jaksa lakata koko kynttä, koska se on niin paksua (koska tarkoitettu ranskiksen tekoon - nail TIP whitener) joten tää fifty-sixty jako sopi mainiosti!

Glitterin kans mulla kävi pieni aivopieru, lakkasin ihan normaalisti sen liukuvärin päälle ja rupesin sitten katsomaan ja ihmettelemään, että miksei noi VALKOISET glitterit näy VALKOISEN lakan päällä, jaa hmm en kyllä yhtään tiedä... Jostain syystä toivoin niiden näkyvän vähän paremmin (olisko vaikka pitänyt siinä tapauksessa valita joku muu kuin mustaVALKOglitter :o ) Lopputulosta katsellessa ei oikeastaan haittaa vaikkei ne valkoiset siinä valkoisen päällä niin näykkää ;)

Tää on muuten taas niitä lakkauksia ku rupee miettiin, että ei-lakka-holistilla on ehkä just ja just yhtä monta lakkaa ku mitä mä käytin yhteen lakkaukseen. Hmm...


8 kommenttia: