torstai 18. syyskuuta 2014

Wannabesiirtokuva katastrofi!


Essie - Naughty Nautival
Essie - Jamaica me crazy
Jotaintosityhmiäkynsitarrojajotkaeiollutkaanwaterdecalejavaikkaluulin

Sain tosi upeenmahtavan idean, jonka nää _siirtokuvat_ pilas niinQ ihan totaalisesti. Tähän mennes kaikilla mun siirtokuvilla on ollu sellanen valkonen tausta jossa ne tarrat on ollu, noo nääkin oli. Mutta. Nää ei todellakaan ollut siirtokuvia. Vaan ärsyttävästi koholle jääviä ja reunasta repsottavia tarroja. 

Voitte siis vain arvata etten hirveästi piitannut näistä kynsistä. Koska. Tarrat. Argh.

Lakat kuitenkin oli onneksi hyvälaatusia Essieitä, että niiden kanssa ei tarvinnut hermojaan menettää. Päinvastoin oli oikein ilo lakata näin hyvin käyttäytyvällä lakkakaksikolla. Molemmat peittivät kolmella, kuivuivat nopeasti ja Essien suti on rakkaussuti.

12 kommenttia:

 1. Minusta nuo ovat oikein kauniit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olisin ehkä itsekkin tyytyväinen, jos tarrojen rajat eivät näkyisi niin selkeästi..

   Poista
 2. Söpöt, jos oiskin siirtokuvat ni ois vielä parempi.. tarrat on karmeita, mulla on ton kaltasia perhosia ollu ja ne repsotti miten sattuu, mut sit ku ne haluu pois ni saa hampaat irvessä repiä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vielä kamalampaa kun odotti niiden olevan siirtokuvia! Tarrat huspois, okei kyllä niissäkin varmasti on jotain hyviä yksilöitä, mutta pysyn silti eeeerittäin kaukana tästä lähin...

   Kiitos! :)

   Poista
 3. Nää ois ollu super hienot jos ois ollu decaleja :), varmaa harmittaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Onneks ne nyt ihan kivalta näyttää kaukaa katottuna, mutta jos vähäkään lähempää katsoo niin huomaa noi kammottavat rajat, arrr!

   Poista
 4. Hienolta näyttää ja hyvä väriyhdistelmä! :)
  Mulla Naughty Nautical värjäsi ihan järkyttävästi kynsiä!!! Kävikö sulla niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Useemman kerran oon tätä jo käyttäny, mutta ei kyllä kertaakaan ole värjännyt :o Mulla tosin geeli kynsillä niin voi vaikuttaa, mutta ei tää mun mielestä oo värjännyt silloinkaan kun oli omat kynnet :)

   Poista