lauantai 6. syyskuuta 2014

Rio carnival


Essie - Wicked
Cuccio Colour - Rio carnival
Color Club - Earthy Angel
W7 - Golden depris

Yksi Romantiwue sarjan China Glaze vielä esittelemättä, mutta pistetääs tähän väliin kynnet, jotka oli mulla...6 päivää! Tai ehkä jopa kokonaisen viikon, en mene nyt vannoman kun en tarkkaan muista koska nämä tein :D Opiskelujen alkua edeltävällä viikolla tosiaan ahkeroin kynsienlaiton kanssa niinkin paljon, ettei tartte sitten hätiköidä senkin takia, mitäpä sitä ei bloginsa eteen tekisi! Ja no, olihan mulla siinä tajuttomasti luppoaikaa kun ei ollut töitä enään eikä koulut vielä alanneet, joten pistän sen kyllä tylsyydenkin piikkiin että tuli tehtyä jopa kolmet kynnet päivässä... No nyt on tasan yksi luonnospostaus enään jäljellä, jotta äkkiä nekin sai menemään!

Tarvitsin siis kynnet, joita voisin kutakuinkin huoletta pitää ainakin muutamia päiviä tilanteen kuin tilanteen tullessa eteen. Nää kokikin mun kanssasi muuton, ensimmäinen yliopiston koulupäivän (ja muutaman muunkin toki..) ja ensimmäisen baarikeikan yliopistolaisena :D Kaikkea ovat siis nähneet! Oli ne kyllä tuossa eilen poistettaessa sen näköisetkin, että oli tullut kaikenlaista tehtyä. Kulumaa olin tosin yllättävän vähän, tai ei oikeastaan ollenkaan, mutta kasvuraja oli aika järkyttävä...

Lemppariglitterin aseman itselleen napannut Golden Depris piti tietenkin saada kynsille, sitä kun on niin kiva katsella! Eikä siihen kyllästy, ei sitten millään... Skittletten halusin ihan välttämättä, ja pakkosaada -efektin aiheutti myös Essien Wicked lakka. Siitä sitten lähdettiin ja lopputulokseenkin päädyttiin. Ihan jees näistä tulikin, ja Cuccion Rio Carnivalia parempaa en olisi voinut valita aksenttikynteen! Se natsasi Golden Depriksen väriin niiiiiiin perfecto. Eikä lakassa laadullisestikkaan moitittavaa, tälläiseksi shimmermikälie lakaksi kolme kerrosta peittävyyteen on mun mielestä aika hyvin, kun monesti käy niin, etteivät tämän tyyliset peitä kun vasta ehkä viidennellä. Keskarissa jo ankarasti hehkuttamani Earthy Angel, se tuskin kaipaa sen kummempaa selvitystä. Wicked ei myöskään laadullisesti pettänyt, kaksi kerrosta.


6 kommenttia: