torstai 25. syyskuuta 2014

Tummanvihreää


Tiia Vanhatapio - Moss
Kiko - 296 Meadown green
Viva la Diva - 161 Explosion
Niittejä 

Nyt oli ihan jäätävä vihreän kynsilakan himo, ja ei auttanut vaikka olisi tehnyt mieli myös leikkiä neonlakoilla ablecaw haastetta varten, ensi kerralla sitten.

Tykkään Explosion glitteristä hirmupaljon muuten, mutta en ole sen värillisen pohjan fani. Se pakottaa laittamaan lakan joko vihreän, mustan tai itsensä päälle, mutta entäs jos haluaisinkin pinkit kynnet vihreällä glitterillä? Ei onnistuisi kun lakka värjäisi pinkkiä pohjaa vihreämmäksi ja oletettavasti eritäin kamalan väriseksi. Tästä suuresta tuskailusta huolimatta onnistuin saamaan ihan kelpo kynnet.

Nimettön raitatsydeemiä olen halunnut kokeilla jo ikuisuuden, (kuten montaa muutakin koristelutapaa joita en ole silti saanut aikaiseksi kokeilla) ja nyt tuntui olevan oikea hetki testata tämä juttu. Koska raidasta ei tullut ihan tikkusuora (koska tein vapaalla kädellä, tottahan siitä muuten olisikin tullut :o) niin peitin epätäydellisyyksiä niiteillä. Ja oikeastaan nuo niitit näyttää kivoilta. Hiihoo. Ja kun niiteillä innoistuin leikkimään, niin sai sitten myös etusormi niitä osakseen. Pikkurilliinkin meinasin, mutta onnekseni kerrankin koin jonkin sortin kohtuullisuuskohtauksen ja jätin sen ilman. Olisi tullut aivan liian niittistä jos pikkurillissäkin olisi ollut!

Lakoista on varmaan turha sanoakkaan mitään kun tuntuu, että liuta on aina sama; Moss peitti kahdella, glitteriä yksi kerros, kuivuivat kaikki nopeaan, ei jäänyt ylimääräisiä siveltimen jälkiä ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti