perjantai 8. marraskuuta 2013

33 DC - Day 21: Europe

 photo IMGP8542_zps26a2d644.jpg

Barry M - Red glitter
Rimmel - Nail tip whitener
Barry M - Blackberry
IsaDora - Chelsea red

Tiesin heti, millaset kynnet tähän haasteeseen teen. Oon jo jonkusen aikaa suunnitellu union jack kynsiä, ja nyt tuli tilaisuus toteuttaa suunnitelma. Suorat viivat onnistuivat yllättävän hyvin jo heikomalla kädellä! Kuvat ei oo nyt lightboxissa, koska lightboxi ei mukana. Normaalisti et kotona kynsiä lakkaile vaan kaikki lakkakamat on poikaystävällä, mutta koska huomenna (tai siis tänään koska tää postaus ilmestyy perjantaina) koulusta mennään Jyväskylään enkä illalla luultavasti enää jaksaisi kynsiä saati postausta alkaa vääntää, nii ratkaisin sen näin :D

Red glitter on kyllä jännä lakka. Periaattees se on ihan kuin hiekkalakka, mutta oikeastaan se on glitterlakka. Hankala lakka! :D Kivan värinen se on, mutta koostumus häiritsee. Tämä menisi ihan täysin hiekkalakasta! Pintakin jää samanlaiseksi, jopa päällyslakan jälkeen.

* Union Jack nails! This have been on my "have to do" -list for a while, now I finally have change to carry out that! Barry M - Red Glitter is weird polish, it looks exactly like liquid sand, but it's really glitter polish. It's extremely disruptive.

 photo IMGP8536_zps22a3ff4e.jpg



6 kommenttia: