keskiviikko 20. marraskuuta 2013

33 DC - Day 26: Something from pinterest


Essie - Aruba blue
Rimmel - Nail tip whitener
Maybelline Colorama - Blackout

Nämäkin ovat olleet to do -listalla jo aika kauan. Pinterestistä alkuperäiset löydät täältä. Sydämet ei ihan onnistunut kuin strömssössä, mutta kyllä ne etäisesti sydämiä muistuttaa! Hammastikulla olisi varmaan saanut paremmat muotoisia, mutta aivan ajattelin, että pienipäin dottari kelpaisi. No ajattelin väärin. Ens kerralla sitte tiedän!

Aruba Blue on kiistatta tän hetken lempilakkojani. Taitaa keikkua ykkössijalla aikasta tukevasti, se on sininen, ja se on upea. Jos saisin valita vain yhden lakan kokoelmistani, se olisi tämä! Jotenkin kierosti olen ihan rakastunut tähän. Loppujen lopuksi ei tämä nyt niiiiin erikoinen ole, mutta katsokaa nyt sitä! Tässä postauksessa sen upea väri pääsee vielä paremmin oikeuksiina, sillä Mereneidin top it all -päällyslakka jotenkin vei osan upeasta shimmeristä. pssst ompas mulla ollu ihanan pitkät kynnet! Jotka silloin oli vielä ihan omat ♥ Mutta ehkä sen osasi arvata etteivät ne ikuisuuksia kestä, tosin jos olisin jatkanut sitä epätoivoista paikkailua, ehkä ne olisivat kestäneet :D

* Aruba blue, love of my life. Somehow I just love this polish. It's blue (favourite colour ♥) and it has amazing shimmer and it's so wonderful! At this post the shimmer comes into it's own more, because Mereneids top coat cover the beautiful shimmer (weird top coat. hmh.) Inspiration of this manicure your can find here.
2 kommenttia:

  1. Aika ihanat! Jopa ehkä ihanemmat kuin mistä hait idean :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Inspiraation lähdettä on kyllä hankala päihittää, mutta ehkä nämä ovat himpun verran syksyisemmät :)

      Poista