torstai 14. marraskuuta 2013

Vaaleansinistä strasseillaEssie - Bikini so teeny
Konad - Pearl White
Bundle monster 204

Nämä olivat varsinaiset kilpailukynteni Diamond on nailsin lakkauskilpailuun, käykääs äänestämässä suosikkianne! Äänestäjillekkin on palkinto luvassa :). Sininen ranskis (klik) pääsi myös osalliseksi, koska sai osallistua kaksilla lakkauksilla :D Nää ei ihan onnistunu haluamallani tavalla, lähellä on, mutta ei aivan. Leima olisi pitänyt laittaa hilppasen verran ylöspäin ja strassit enemmän kaarevaan muotoon. Ja kynsinauhoja olis pitäny vähä hoivata ennen kuvien ottoa. mrr. kylmyys mene pois mun kynsinauhat ei tykkää! Kaikenkaikkiaan oon kuitenkin ihan tyytyväinen näihin :)

Jaksan vieläkin ihmetellä miten Bikini So Teenyn väri vaihtuu niin radikaalista päällyslakkaa laittaessa. Yksinään se on ihanan baby blue, mutta päällyslakka tekee siitä tummemman ja hieman lilaan taittavan, ja sellainen lakka mulla jo on!

* Get close what I try, not exactly but close! Stamp should be little bit upper and rhinestones more curved. And my cuticles.. Coldness go away my cuticles don't like you!5 kommenttia: