sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Shabby DrabColor Club - Shabby Drab
NAILS - Hologlam 01

Alan enemmän ja enemmän vakuuttua että tämä nailsin lakka on enemmän holotopperi kuin hololakka. Itsensä päälle sitä piti kerrostaa, jollen väärin muista, jopa 5 kerrosta. Nyt oli tarkoitus testata värillisen lakan päälle mutta nappasinkin vielä käyttämättömänä lojuneen Shabby Drabin, joka harmautensakin puolesta sopii tämän hololakan kanssa. Pitää vielä kokeilla jonku oikeesti värillisen päälle tätä.

Shabby Drabilta en odottanut sen kummempia, aiemmin omistamani She's so glam samalta merkiltä kun on täyttä kuraa. Shabby Drab kuitenkin peitti jo toisella kerroksella! Ja kuivumisnopeuskin oli huippuluokkaa.Vihdoin mulla on vaaleanharmaa hyvä lakka. Enää se vihreä puuttuu..

* Testing Nails Hologlam 01 polish over other polish. Hologlam covers with five (5!!!) coats, so I try how it acts with colorpolish. Well I don't pick colorcolor polish, instead I pick unused Shabby Drab, which prove to be a good light grey polish, covers with 2 coats. Have to try Hologlam over colorpolish, like blue or red or...

4 kommenttia:

 1. Kivat, sulla on niin ihanan pitkät kynnet! Pitääpä itsekin kokeilla Nailsin hololakkaa topperina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä yksilö on ainakin niin luirua että toiminee hyvin topperina :)

   Poista
 2. Oijj! tuo lakkahan sopii hyvin tuohon päälle! :)

  VastaaPoista