sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viininpunaista ja kultaa


Coral Prosilk - 151
Essence - Gold fever

Viininpunainen + kulta yhdistelmä on pyöriny mun mieles jo pari viikkoa, ajattelin vain ettei mulla ole viininpunaista. Lakkoja tarkemmin tutkaillessa löysin kuitenkin tämän yksilön, joka on jääny aivan liian vähälle käytölle! Varsinkin näin syksyyn sopii hyvin. 

Coral peitti hyvin kahdella kerroksella ja vaikka levitysvaiheessa jäi joitakin raitoja, ne tasoittuivat kuivumisen myötä. Lakka ikäänkuin itse itsensä tasoitti. Pinnasta tulikin sileä ja kiiltävä nopsaan. Gold feveriin mulla on viha-rakkaussuhde, toisaalta se on aivan ihana lakka, toisaalta en tykkää. Kerran olen käyttänyt ranskiksessa ja kerran toisen käden kynsiin ja nyt tämä, ja pullo on jo käytännössä tyhjä. Vajumisnopeus on ainakin huippuluokkaa!

* Though I don't have any winered polishes, but then I found this. Don't remember I have this wonderful nail polish! Covers with 2 layers and dries fast. With Gold Fever I have kind of hate-love relationship, like it but don't like. Used this three times includin this, and the bottle is almost empty. hmph.
2 kommenttia: