tiistai 5. marraskuuta 2013

Nudea ja glitteriä


Color Club - Nomadic in nude
Golden rose - Jolly jewels 112

Nenä vuotaa, pää kipeenä ja muuten vaan huono olo. Mutta kynnet piti saada tehdyksi kun sain viimein upouuteen lightboxiini "kunnollisen" valon! Nämä ovat nyt siis ensimmäiset lightboxissa otetut kuvat! Vähä pitää vielä tutustua noihin kameran säätöihin ja hakee "se oma käden asento" :D 

Mutta niin kaivaudutaas lisää tämän lakkauksen syntyyn. Ensimmäinen käteen osuva lakka ja edes jotenkin siihen sopiva glitteri. Mulla on ihan liian vähä glittereitä! Sopivan glitterin etsintä ei sitten ollutkaan niin yksinkertaista, kultanen ei, hopeinen ei, maitopohjainen ei.. Muita sitten paljon ollutkaan joten nappasin tämän ja toivoin parasta. Ja oikeastaan, joko tää kipeys on sumentanu mun silmät, tai jopa tykkään tästä. Nudelle pohjalle en aiemmin ole pahemmin lakkaillut, mutta tämän onnistumisen myötä voinen useamminkin kokeilla..

* Headache and cough, not nice. So I need something simple, and the closest polish bottle was this grayish nude. Full coverage needs only two coats and it dries fast. Only glitter I have and fits with this even a little was this jolly jewels, so I decided to try my luck. And either this cough has blurred my eyes, or I actually like this!


2 kommenttia: