tiistai 26. marraskuuta 2013

Ostoksia


Color Club - Nomadic in nude
Color Club - Shabby Drab
Color Club - Rad Nomad
Color Club - Red-ical gypsy

Näistä jokainen onkin jo vilahtanut blogin puolella. mm näissä lakkauksissa on käytetty; Nomadic in nude, Shabby Drab, Rad Nomad, Red-ical gypsy. Alun perin mulle piti tulla samaisesta kokoelmasta eri lakat, mutta nyt kun tarkemmin ajattelee niin nämä ovat jopa parempi vaihtoehto, että eipä oikeastaan haittaa tuo lakkapakettia vaihtuminen :D

Varsinkin Nomadic in nude tuli tarpeeseen, nudeja kun mulla ei ole nimeksikään. Lisäksi tässä on kiva harmahtava vivahde, joten se ole ihan tylsä "perusnude". Vaaleanharmaata multa ei löydy laisinkaan joten Shabby Drabby tuli paikkaamaan sen kolon, ja hyvin paikkaakin! Rad Nomadin väristä en oikein ole varma, periaatteessa se on ruskea, mutta siinä on niin voimakas violetti vivahde (jota tietenkään ei saa kuviin.. mrhrrhr.), että melkein sen voisi laskea violetiksi. Olkoon siis violetinruskea. Red-ical gypsy taas on ihanan tummanpunainen, täydellinen syksyyn! Koostumuksensakin puolesta se hyppäsi oitis punaisten lakkojeni kärkikastiin. Punaisissa vaan on se yleinen ongelma, että kynsinauhojen siivoaminen on yhtä tuskaa..


W7 - Blue depris
Depend - 223
Golden rose - Impression 06

Dependin ostin ihan täysin leimailutarkoitukseen ja W7 vaan näytti niin ihanalta pullossa :D Ja tottahan yksi tikkulakka täytyy saada, huiman euron maksoi joten voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Näistä Dependiä on jo testattu, ja hyväksi havaittu.

W7 en tosiaan ole vielä päässyt testaamaan, mutta sieltä löytyy mustaa tikkuglitteriä sekä hopeista ja mustaa isompaa glitteriä, mustaa vähän pienenmpää glitteriä ja sinistä pikkuglitteriä, eli siis aikamoinen sekasorto glitteri. Saa nähdä mitä tälle keksitään :) Dependin 223 on päässyt jo ihan kunnollakin kynsille, siitä lisää huomenna ;) Sen verran voinen paljastaa, että peittää tosiaan yhdellä ja muutenkin aivan mainio foil koostumuksellinen lakka. Tikkulakan mulle päätymisen syytä en tiedä, mutta toivottavasti sitäkin tulee joskus käytettyä.. Valkoisen päälle ajattelin sitä testata, kunhan vain jaksankerkiän.


Golden rose - Jolly jewels 109
Golden rose - Jolly jewels 103
Essence - Gorgeous bling bling
W7 - Pillar box red

103 oli pakkohankinta, älkää vain kysykö miksi. Jotenki se vain on kalvanut mun mieltä jo jonkin aikaa, joten oli vaan pakko. Lisäksi halusin lakan, jollaista mulla ei varmasti vielä ole, ja Gorgeous bling bling sai olla se lakka tällä kertaa. Pillar box red on peruspunainen, jollaista en oikeastaan tarvitse, mutta se on punainen. 109 taas on vaaan niin kivan näkönen.

109 Jo melkein pääsi kynsille asti, mutta ei sitten päässykkään. Epäilisin tämä peittävän muutamalla kerroksella, joten epäilisin siitä tulevan kiirellisen päivän pelastus, yllätyin vain hieman kun huomasin tummanvihreät hexglitterit lakan seassa? Mitä ne siellä tekevät! Satakolmosenkaan kynsille pääsyä tuskin tarvitsee kauaa odottaa, sen verran kauan olen sille kaikenlaista koristelumahdollisuutta miettiny. Gorgeous bling bling yksinään kynsillä jo käväisi, eikä varmaan kestä kauaa, että käväisee uudelleen. Ja itseasiassa, voisinkin koittaa yhdistää 103 ja Gorgeous bling blingin.. Saa nähdä. Pillar Box Red tuli mukana keskiseltä ostamassani glitterpaketissa (ja tietenkin unohdin kuvata ne itse glitterit, koska ne sattuvat olemaan eri laatikossa!) Glittereissä ei mitään kehumista ole, ei ne ihan täysin kuraa ole mutta ei nyt niinkää kehuttavia. Paljetit toimivat paljetteina, mutta höttöglitteri oli vähän omituista. Tämä itse lakka pääsee varmaan kohtapuoliin tyhjenevän IsaDoran Chelsea Redin korvaajaksi, tai ainakin yrittää kovasti korvata sitä. Tai sitten käytän tämän ja säästelen sitä, saa nähdä.


Ja muutamat MoYou laatat kimppatilauksesta, XL-kuvioita ja tommoinen iso. Mikä nyt sitten onkaan :D Kerrankin kuvioita jotka mahtuvat mun kynsille! Tarttis vaan XL-stampperin, normi riittää juuri juuri. Nämä laatat kantavat nimiä Artist collection 03 ja Suki Collection 05. Nollakolmosen eräs kuvio esiintyi jo näissä kynsissä, ja hyvin ainakin näin ensikosketukselta tuntuu hyvältä. Hieman kuvioden syvyys hirvitti, mutta hyvin nousivat stampperiin. Poistaminen oli aika ajoin hieman tuskaa kun vanulappu raapi syviä uria, mutta siitäkin selvittiin. Ja kun on niin kivoja kuvioita niin kyllä sitä vähän voi vanulappuja tuhota!

Täytyy myöntää että ihmeen vähän olen viime aikoina tilaillut, muutamaa "pakollista" tilausta ja näitä lukuunottamatta. Toinen "pakollisista" oli SannaTaralle tekemäni tippi ja pohjageeli tilaus ja toinen sisälsi lähinnä joululahjoja. Joten kyllä, olen aika tyytyväinen ostosten vähyyteen! Tosin geelitarvikkeiden aloituspakkauksen jälkeen sietää vähän ollakkin kukkaron nyörit tiukalla. Itselleni lupasin, että seuraava tilaus on joulun jälkeen, lukuun ottamatta muutamaa joululahjaa (muille kuin itselle :D).

4 kommenttia: