keskiviikko 27. marraskuuta 2013

33 DC - Day 29: your favourite pattern


Essie - Big spender
Depend - 223
Maybelline colorama - Blackout
Mustia strasseja / Black rhinestones

Tuli varmasti suurena yllätyksenä, että tänään kynsiltäni löytyy leopardi kuvio. Olen vain syvästi rakastunut tähän kyseiseen kuvioon :D Leimattuna se ei ole ihan niin kiva, mutta itse kun tekee saa juuri sellaiset kuin haluaa! Tai ainakin siihen voi pyrkiä, lopputulos voikin sitten olla ihan mitä sattuu..

Ihan alkuperäinen suunnitelma oli, että tekisin punaisella liukuvärjäyksen ja siihen leopardit päälle, sitten väri muuttui hopeaksi, sitten halusinkin pinkkiä. Olin jo tekemässä hopealla pohjalla olevia pinkkejä täpliä (kuten keski- ja etusormessa) mutta sitten kuitenkin päätin tehdä vielä muutaman pinkin kynnen strasseilla, joiden musta väri valikoitui siksi, että leotäplät on kehystetty mustalla. Niin se mieli vaan muttuu, eikä näissä ole oikein mitään samaa alkuperäisen ajatuksen kanssa. Paitsi leotäplät! Näistä tuli kuitenkin ihanan tyttömäiset ja vähän erilaiset mitä normaalisti teen :) Ihastuin myös ihan päätä pahkaa tällaiseen kaksi kynttä erilailla koristeltuna tyyliin, että näitä luultavasti tullaan näkemään jatkossa, ja paljon!

* Original plan was to do red gradient with leopard print, then I change it to silver and finally I want also pink nails with rhinestones. Nothing common with original plan, except the leopard print! Recently I have falling love this "two nails different" style of decoration, so I'm sure you'll see this kind of decoration in future too, and a lot!4 kommenttia: