keskiviikko 13. marraskuuta 2013

33 DC - Day 23: Geometric + vieraileva tähtiOrly - Miss Conduct
Musta akryylimaali / Black acrylic paint

Piti laittaa SINISTÄ hololakkaa, MUTTA mulla EI oo :< Meinasin Barry M Blackberryä ja Nailsin holoa päälle mutta en sitte kumminkaan. Essien Aruba Blueki oli vaihtoehtona, mutta se ei ole holo! Piti, paino sanalla PITI, valita pinkki holo. mrrrr. Olis ollu niiiin paljo kivemmat sinisellä! 

Tänään pidettiin kynsilakkatreffit ja lakkailtiin kynsiä (ylläri), aikaansaannokset näkyvät ylempänä. Nyt päästän Sannan irti olkaa hyvä... Santsurin (tai siis pesukarhun) blogi löytyy TÄTÄ linkkiä klikkamalla.


Jee! Sain luvan blogata. Vähä söpöä. Masan runosuoli ei syki. Siksi mä sain luvan kirjottaa. Nyyh. Muuten vain istuisin hiljaa ja katsoisin sen kirjottamista. Vaikkei sekään olisi kamalaa. Mut pitää ny jotaki kirjottaa että Masalla olis jotain poistettavaaki!

Oon kuolannu syyslomasta asti Bogota Blackberrya. Se on jotenki niiiiiiiiiiiiin upeen värinen. Sellanen naisellisen punanen, jotain eleganttia mut ei liian tavallista. Ja nyt ku se on kynsillä, niin tuntuu siltä ku olis jotenki enemmän lady ku yleensä. Alan varmaan kohta puhuakki naisellisesti ja tuoksua chanel vitoselta ja jostain ilmestyy korkkarit jalkaan ja huulipunaa huuliin (siis vähänkö ihmeellistä, huulipunaa HUULIIN). Okei chanel 5 haisee kyllä järkyttävältä. Ei oikeestaan kauheen naisellista haista järkyttävältä.

Kuvissa mun kynnet näyttää kiinalaisilta. Ja ei, en tosiaan tarkoita sitä, että koristelu olis jotenki kiinalaiskuvioinen (no on se kai jotenki etäisesti) vaan mun käsien ihonväriä. Ei se haittaa! Leimat meni vinoon ja strassit on väärän värisiä, mut tykkään kyllä oikiasti näistä. Kai se on se leidiys mikä juuri nousi päähän. No, ens kerralla sit mustaa kynsiin, niin ei oo liian naiseva olo.

Yhyy, en saanu kuulemma kirjottaa romaania. Kai mä sit lopetan vierailevan kynsibloggariuteni tähän.


8 kommenttia: