tiistai 7. lokakuuta 2014

#ablecaw14 Week 3: Something blue


Leighton Denny - Miss' Behavin
Golden rose - Jolly jewels 102

Voi että mua niin ärsyttää nää raekuvat :D Noo, ei enään hirveänkauheankauaa näitä! Jos hyvin käy niin nämä ovat jopa viimeiset pokkarilla otetut tällä kertaa, jos vähän huonommin käy niin toiseksi viimeiset ;) Järkkäriii, minä tulen hakemaan sinuuut!

Finnishable haasteessa oli viime viikon toisena aiheena something blue, mun piti kyllä osallistua tähän jo viime viikon aikana mutta se yllättävä sairastuminen vähän muutti suunnitelmia eikä oikein ollut voimia panostaa kynsiin. Nyt päätin kuitenkin sitten vähän myöhässä osallistua haasteeseen! Ja viime viikon toinenkin haaste, syksyn sydän, vähän kutkuttelisi, että taidan toteuttaa senkin ja hypätä tämän viikkoisten haasteiden yli ;)

Kynsillä nyt siis tummantummansinishimmeristä Miss' Behavin lakkaa, joka on kyllä aikasta upea tapaus. Harmittavan vähän tätä tulee käytettyä, hmph. Pitää korjata tilanne! Pitää korjata monen muunkin upean lakan tilanne tosin, mutta eiii se haittaa onhan tässä aikaa monen monta vuotta vielä käytellä lakkoja! Kaverikseen tummanpuhuva kaunokainen sai hopean glitterreunuksen, ja aiva vain siksi etten jaksanut hirveästi panostaa tuohon ranskiksen rajaan ja pakko sitä oli jollakin saada vähän häivytettyä :D


4 kommenttia: