sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Miittikynsilöiset


Essie - Ballet slippers
Nails - Vaaleankeltainen
Essie - Too Too Hot
Tiia Vanhatapio - Black bird
Rimmel - Nail tip whitener

Eilen oli täällä Kuopion suunnalla kynsimiitti, kynsien teemana oli musiikki. Oli muuten mun eka miitti tällä suunnalla! Kuten ehkä arvata saattaa, olenhan asunut vasta huiman kuukauden täällä.. Mun kynsien lopputulos näyttää lähinnä siltä, että joku olis murhattu pianon päälle! Pianon koskettimia siis yritin väkertää ja tehdä jotain toosi siistiä taustaa (koska ofc perusvalkoinen EI VAIN käynyt) ja jotenkin kierästi nyt näyttää siltä miltä näyttää.

Ja kyllä, kuvat on mitä on koska ne on otettu ikivanhalla pokkarilla. Kyseinen ikivanha pokkari onneksi vielä on toiminnassa, muuten ei olisi kuvia laisinkaan! Järkkäri on meinaan noin 350 kilometrin päässä kotikotona, koska äispä tartti sitä viikonloppuna. Nyt joudun siis olla kaksi viikko ilman järkkäriä, joten saattee sen aikaa kestää pokkarikuvia, jjeee. No mut hei, saa näistä kuitenkin selvän että mitä on tehty vaikka värit onkin aivan pyllystä ja kuvat on rakeisia kuin mitkäkin...

Postauksen miitistä saaduista jutuista saatte vasta sitten kun kamera on takaisin kuopiossa, niitä en meinaan yritäkkää kuvata tuolla pikkukameralla ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti