perjantai 10. lokakuuta 2014

Pinkit vetoketjut


Wild & Mild - 264 Bulletproof
Lumene - 33 Utuharso
Vetoketjusiirtokuvia

Meinasin julkasta nää vasta huomenna, mutta koska tänään on pinkkipäivä niin tulin toisiin aatoksiin ja julkaisenkin jo tänään!

Koska syksy masentaa, päätin taistella vastaan ja tehdä neonkynnet! Vetoketjusiirtikset ovat taas lajia "on pitänyt kokeilla jo ikuisuuden mutta kuitenkin nyt vasta sain aikaiseksi". Siitä lähtien kun joskus sain nämä kaupanpäällisenä Adeninan tilauksesta, olen suunnitellut näiden käyttöä. Jotenkin tuntui vain hirveän hankalalta saada ne juuri oikein jajajaja! Ei se nyt niin hankalaa ollut.

Pohjalle laitoin kaksi kerrosta nudea Utuharso lakkaa, joka osoittautuikin oikein loistavaksi nudelakaksi! Utuharson päälle laitoin vedessä uitetut siirtokuvat, jotka nekin toimivat hyvin. Vähän heikosti meinasivat liimautua kynsille, mutta saipa ainakin siirrellä kynnellä niin kauan kuin tykkää. :D Vetoketju toiset puolet värittelin neonpinkillä Bulletproofilla. Tämän kanssa vähän pelkäsin, että montako sataa kerrosta tarvitsee laittaa peittääkseen, mutta empä tarvinnut kuin yhden ainoan! Muutamia kohtia piti vähän korjata toisella kerroksella, mutta niiden kohdalla vika oli kyllä täysin lakkaajassa.

Ja heijjee, nyt on taas järkkäri! Mutta, nyt ei taas ole hetkeen lightboxia. :D Koska minä etelä-pohjanmaalla, lighboxi Kuopiossa, kuten myös läppäri joten eipä onnistu kuvien muokkaus. Jonkinasteiset tekstit noihin kuviin  kuitenkin länttäsin isukin tietsikalla. Onneksi kohta on kaikki vempaimet samassa paikassa. ;)


8 kommenttia:

  1. nätit! mun pitäs kans testailla vetskarisiirtokuvia, kolme arkkia odottamassa et uskallan yrittää.. :D vaikka tolla määrällä luulis nyt jo voivan ottaa uusiksikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kannattaa vaan koittaa! Vaikka ihan muutamaan kynteen niin ei harmita vaikka ei ihan putkeen menisikään ;) Kolmesta arkista kyllä riittää muutamaan epäonnistuneeseenkin :D

      Poista