torstai 9. lokakuuta 2014

CC152


Trind - CC152
Konad - Royal Blue
Konad - Black
MoYou - Pro Xl 04
OPI - I snow you love me

Koska en malttanut olla lakkaamatta kynsiäni uudelleen ennen järkkärin paluuta, piti vielä yhdet kynnet kuvata pokkarilla. Mutta näihin sain lakan värin jopa oikean värisenä! WUHU! Rakeisiahan nuokin kuvat on kuin mitkäkin ja ihon väri on kuin tosi söpöllä possulla, mutta sanoisin että kuitenkin aika hyvin hmm.. kuusi vai seitsemän vuotiaalta kameralta!

Leimaamista kahdella värillä on pitänyt kokeilla ties kuinka kauan, ja oikeasti sain aikaiseksi kokeillakkin joskus! Vasemman nimettömän kanssa meinasi olla lieviä ongelmia, mutta leima saatiin siihenkin vaikkakin oli työn ja tuskan takana. Epätoivoisesti sitä yritin fiksata.. Ja aika epätoivoiselta se näyttääkin mutta pikkuvikoja! Ei sitä huomaa jossei kovin läheltä ja tarkasti katso.

Trindin lakka on mulle uus tuttavuus, ostin (tai tarkemmin ottaen sain kaupanpäällisenä) tämän Ninianelta kynsimiitistä lauantaina. Harmahtavan sinertävä tai sinertävän harmaa, miten päin sen nyt haluaakaan sanoa, jollaista mun kokoelmista ei löytynyt vielä. Paitsi vaaleampi versio Color Clubin Shabby Drab, joka on ihan täysin erilainen tosin. Paikka tälle siis todellakin oli! Kaikenlisäksi käyttäytyi hyvin, kaksi kerrosta ja ihan kivan nopea kuivumisaika. Ei tarvinnut turhan kauaa odotella ennen leimaamista.

4 kommenttia: