torstai 23. lokakuuta 2014

Alien skittlette


Wild & Mild - 263 Alien
Wild & Mild - 032 Alaska
Essence - 190 Kiss me freddy
Essence - Stamp me black
Strasseja

Neonvihreä Alien huuteli haluaan päästä käyttöön niin kovaa, että pitihän sitä sitten kokeilla. Samalla teki mieli kokeilla valkoista aksenttikynttä, joten päädyin sitten vaihteeksi tekemään skittletten!

Melkoinen Alienlakka Alienista sitten paljastuikin. Silmäthän tässä sokaistuu! Ja kamerakin meni aivan sekaisin. Hyvin näin niinku sopii alkavaan talveen ja sitärataa... No mutta hei, on näissä sentäs valkoistakin! Alienilakka peitti kolmella kerroksella, tai oikeastaan jo toisella mutta toinen kerros jäi vielä niin epätasaiseksi, että kolmas ei ollut yhtään pahitteeksi. Ihan kiva, ihan kiva...

Valkoinen Alaska peitti myöskin kolmella, ja on kaikesta päätellen päässyt mun ykkösvalkoiseksi. Voi toki johtua siitäkin, että yritän säästellä China Glazen White on whiten loppuja, Rimmelin valkoinen on liian paksua ja OPIn Alpine Snow on käytännössä tyhjä :D Hyvä valkoinen tämä jokatapauksessa on! Kerrokset levittyvät hyvin vaikka suhteellisen hyvin ja kolmen kerroksen peittävyys valkoiselle on ihan hyvä. Ja jos peittävämpää kuviota ym. meinaa päälle laittaa, niin kaksi kerrosta riittää ihan hyvin!
Wild & Mildin lakat on saatu Kuopion kynsimiitissä vol. 4 Carerialta!
Waterfalliakin tuli kokeiltua pitkästä aikaa! Ah, on se yhä vain yhtä ihana koristelutapa. Nyt jopa onnistui noiden viivojen kanssa hyyyvin, nyt ne oikeasti kapenee sinne kärkeä kohti niin kuin pitääkin! Epäilen tän johtuvan siitä, että sain juuri uudet siveltimet joissa on sellainen superpitkäkarvainen ohut sivellin, joka on ihan superhyvä! Noita siveltimiä mulle tuli yhteensä 4 + dotting tool, ja ne tuli mulle kaupanpäällisenä yhdestä geelitilauksesta ;) Varoitan, että kaikenlaisia viivoja sisältäviä kynsiä voi olla lähiaikona tulossa jonkin verran!

Sitte on vielä Kiss me freddy, jonka kotiutin halpa-hallista. Ihan vain siitä hyvästä, että sielä satuin käymään halpa-hallissa, jossa myytiin Essenceä. Ja no, onhan se ihan kivan näköinenkin, vaaleanvihreä runsaalla hopeisella glitterillä ja shimmerillä ja kaikella mahdollisella hopeisella. Freddylakka peitti myöskin kolmannella kerroksella, tosin iihan pikkiriikkisen jäivät vielä kärjet kuultamaan, mutta eipäs huvittanutkaan lisätä enään neljättä kerrosta!12 kommenttia:

 1. AAAA! Nää on ihan super ihanat! :D

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi pirteät! Oikea vastaisku syyssateiden harmaudelle :)

  VastaaPoista
 3. Tosi veikeät! Mä en usko että viihtyis omilla kynsillä tällaiset pitkään, mutta kuvassa tosi upeat, jos tiedät mitä tarkoitan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos :D Joo ei nää mullakaan päivää pidempään olleet, joskus vaan kuitenkin tarttee vähän väriä elämään!

   Poista