tiistai 14. lokakuuta 2014

Bullet for my valentine


Dance Legend - Bullet for my valentine
Wild & Mild - Alaska
Wild & Mild - Bulletproof
Orly - Hot Chocolate
Peggy Sage - Black Mat

Nonutmaolenrakastunut. Kamuseni kanssa ennakkotilailtiin MiNailsilta vähän dansulegendoja, meinasin ensin kiltistä tyytyä yhteen dansulakkaan, mutta pyhjapah otin sitten kaksi! Toinen esitteillä tänään, punaruskea kokishologlitterin täyteinen ihanuuslakka, nimeltään Bullet for my valentine. Toisen lakan paljastan sitten, joskus. ;) Nyt nämä ihanuuden sain hyppysiini, ja hei tottakai mä ryhdyin heti testaamaan!

Myönnän, että odotukset tätä lakkaa kohtaan hipoivat vähintään pilviä. Olen lukenut niiiin paljon kaikkea hyvää tästä merkistä, että odotin vähintään jonkun superlakan saapuvan luokseni! Loppujen lopuksi tämä ei laadullisesti eronnutkaan yhtään muista, vähän ehkä heikompi peittävyys kuin useimmilla. Nyt pikkurillissä ja etusormessa kolme kerrosta. Kuivui kuitenkin silmänräpäyksessä, ja kattokaa nyt sitä! Onhan se aika namsnams. Vähän niinkuin Miss Conductin syksyversio!

Kaveriksi tälle upeudelle valitsin ruskeaa ja pinkkiä. Pinkiksi valikoitui toista kertaa peräkkäin Bulletproof (höhöö, kaksi bulletlakka lakkauksessa!) ja ruskean virkaa toimittaa miitistä kotiutunut  Hot Chocolate. Tuo ruskea ei nyt hirveästi tuolta erotu, mutta eipä se mitään! Viivakoristelujen pohjalle laitoin kaksi kerrosta Wild & Mildin valkoista Alaska lakkaa, päälle vetelin mustalla lakalla ja siveltimellä viivoja minne sattuu ja sitten vain värittelin ne yksitellen.

Peggy Sage on muuten saatu Meikit Heavenilta, ja tästä jutusta tulossa lisää juttua piakkoin ;) Kunhan vain suinkin ehtisin ensin tehdä sen miittipostauksen...


6 kommenttia: