keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kynsimiitti kuopiossa; sponsorituotteet

Niinsiistuotanoin. 4.10.2014 oli kynsimitti Kuopiossa, jos jollekkin on siis vielä epäselvää aloitin opiskelut Kuopiossa tuossa syyskuun alussa ja siksipä olin tässä miitissä mukana. :D

Miitti starttasi Make Up Storelta ja sieltä jatkettiin Nails to Photos -blogin Milballe. Sen kummemin en miitin tapahtumista rupea kertoilemaan, niitä voitte käydä kurkkimassa Milban, Ninianen tai Lady Narcissan -blogista! Ja muillekkin postauksia miitistä varmasti tulee vielä jossain vaiheessa. Make Up Storen vierailusta löytyy kuvamateriaalia sun muuta Piian blogista.

Tässäpä vielä osallistujien blogeja:


Minä ajattelin olla vähän tylsä ja esitellä vain mitä sain, ja vielä tylsempi siksi, että esittelen ne vain kuvin. Ja aiva vain siksi, että muuten postaus tulisi hyvässä lykyssä ensi vuoden puolella, jos silloinkaan :D Ylimmässä kuvassa mitä sain Make Up Storelta, seuraavassa koko läjä mitä miittipussukasta löytyi ja siitä eteenpäin sitten kuvassa lukee mistä on mikäkin tuote! Carerian kuvasta unohdin Wild&Mildin kynsinauhaöljyn, mutta se näkyy tuossa läjäkuvassa vasemmassa yläkulmassa ^.^ Kysykää jos jokin mietityttää, muuten esittelen tuotteita sitä mukaan kun käyttelen!

Melkein unohdin tämän söpöläisen! Tämän voitin arvonnasta, ja sen on lahjoittanut Del Alma.
.

2 kommenttia: