tiistai 28. lokakuuta 2014

Joulu on taas...!


Nicole by OPI - Kourt is red-y for a pedi
Dermosil - Summer glow
Konad - Red
Lumene - Brilliant sand
XL-laatta E

Vaihdetaas kerralla vähän jouluisempaan meininkiin. Mitä turhia sitä nyt halloweenia välissä! Noeipäsvaiskaan, seuraavat on sit halloweenkynnet, koska tahdon ainakin yhdet tehdä tällekkin vuodelle :D Näistä tulikin paljon joulusemmat mitä mä ajattelin, suunnitelmis oli toki kultaista ja punaista = joulufiilis, mutta ei niistä ihan näin joulua hönkivät pitänyt tulla. Tuo leima suorastaan näyttää siltä, että kohta se rupeaa hoilottamaan, että "kattilat täynnä puurooo!"

Nopi peitti neljännellä, ja totesin siinä olevan jokseenkin jellymäinen koostumus. Vaikka se ihan semihyvin kuitenkin peittää, niin tää on kuitenkin niin ohutta ja sellasta emmätiedä argh. :D Se siitä lakasta, koska se on niin vaikeasti kuvailtavissa! Dermosilin kultainenkin pääsi kokeiluun, nyt mulla on kolme lähes samanlaista kultaista.. Gina Tricotin on onneksi vähän tummempi ja sitten taas Tiia Vanhatapio on sellainen shimmerisempi! Eli täysin oikeutettua säilöä kaikkia. Tää peitti ihan hyvin toisella kerroksella, mutta lisäsin kolmannenkin kun kaikkia muitakin lakkoja tuli ainakin sen verran. Ei sitä kyllä välttämättä olisi tarvinnut.

Lumenen hiekkalakkaakin siis se kolme kerrosta. Ja harmitti kyllä lisätä se kolmas kerros, koska se söi hiekkaefektiä aika paljon, mutta peittänyt se ei kyllä mitenkään päin toisella kerroksella. Leimauskin onnistui ihan kivasti tällä kertaa! Aluksi nyt tietenkin oli vähän, että kuinkas päin tätä leimasinta pideltiinkään mutta kyllä se siitä taas lähti. Ainut huomatettava juttu oli, että leima oli aiiivan liian lyhyt mun kynsille :D Joten otimpa siveltimen käteen ja laittelin noita väkäsiä loppuun asti, ettekä olisi huomanneet ellen olisi sanonu! Nyt ainakin huomaatte mutta voiharmi. :D

6 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit kynnet! Ja en kyllä oliskaan huomannut että jatkoit leimaa ellet olisi sanonut, eli hyvältä sekin näyttää! Pitääkin muistaa, että noinkin saa siistiä jälkeä aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, lyhkäsestä leimasta saa äkkiä pidemmän! Varsinkin tällänen simppeli jatkettava on hyvä :) Jonkin monimutkasemman kans vois tulla vähä ongelmia :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Enpä olisi minäkään huomannut että leimaa on jatkettu. Hyvä vinkki tulevaisuuden kannalle. Mun kynnet on paljon lyhkäsemmät kuin sulla, mutta silti tahtoo käydä niin että ne lyhimmät leimakuviot ei vaan riitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jotkut leimat on kyllä tositosi lyhkäsiä, joittenki kohdalla pitää oikein miettiä, että kenenkä minikynsille nää on tarkotettu :p Ja näin oli paljo kätevämpi jatkaa leimaa kuin leimaamalla toinen perään!

   Poista