maanantai 30. syyskuuta 2013

33 Day Challenge - Day 4: Tribal


Technic - Looby Lou
IsaDora - Chelsea red
Akryylimaali/Acrylic paint

Ooo Teitä on jo 50 lukijaa bloggerin kautta! Ja 26 Bloglovinissa, sekä vielä kaksi blogkeenissä ja blogilistalla! WAU ♥ Kiitos hurjasti kiinnostuksestanne blogiani kohtaan :)

Tribaalikynnet.. No tulipa näitäki kokeiltua! Eikä edes näytä pahalta :D Vaikken hirveästi tykkää näistä paljon tarkkaa työtä vaativista lakkauksista, niin on niitäkin joskus kiva tehdä. Ja näihin kokeilin ensimmäistä kertaa uutta Mereneidin koristelusivellinta, ja on muuten hyvä! Päihittää noin 100-0 mimaxilta joskus aikaa sitten ostetut siveltimet. Tosin tämäkin vaati hieman harjoittelua, että osasi ottaa oikean määrän maalia sivelimeen, sitä kun tuli helposti liikaa ja jäi kasaksi siveltimeen, ja sitten ei tullut hyvää jälkeä. 
Näistä piti tulla enemmän punaiset, että olisin voinut osallistua samoilla kynsillä lakkaushaasteen tämän viikon haasteeseen, joka siis on punainen. Mutta kummallisen päähänpiston jälkeen päätin laittaa pääväriksi oranssin, joten eihän nämä nyt enään punainen kategoriaan kelpaa, vaikka oikeastaan kelpaisivat, mutta hyvä syy tehdä toiset punaiset kynnet tällä viikolla ;) Arvaattekos muuten vieressä olevasta kuvasta, mitä olen tehnyt koko eilisen päivän..

No ei, yllättävän nopeasti nuo vähän päälle 110 lakkaa sai tikutettua, ja tuli samalla todettua että kynsilakat välilehden määrä vähän huijaa, koska vaikka näihin en koristelulakkoja kokeillukkaan niin ei niistä silti millään saa noin montaa (n. viidellä heittää..). Eli siis taas löytyi hyvä syy ostaa lakkoja! Eikumitenkässemenikää.

* Tribal nails! I guess I do pretty good job, for the first nails like this. I don't actually like doing very precise details, but doing these, were actually quite nice! Have to try again sometime. These should be more red, don't know why, but lastly I decide that orange is going be the primary color.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti