maanantai 2. syyskuuta 2013

leopardiviikko: liukuva leopardi


OPI - Alpine snow
Technic - Moonlit jade
Technic - Sweet violet
Akryylimaalit

Teki mieli liukuvärileopardeja, ja koska leimat ei mahdu piti tehdä itse. Ja ai että mä tykkään! Tuntu että kerranki onnistuin leopardikuvion tekemisessä :) Ja liukuvärjäyskin sujui kuin vettä vain! Mitä ny jossaki raja heittää eikä ihan keskellä mutta eii se haittaa. Pikkurilli puuttuu vasemman käden kuvasti siks, että päällyslakka ei tykänny musta (taaskaan..) Alla olevassa kuvassa näkyy jonkusen verran.

Ensimmäistä kertaa (muistaakseni ainakin..) laitoin liukuvärin alle valkoisen, ja se helpotti hommaa sen verran paljon että taidan jatkossakin tehdä näin. Liukuvärin värit on valinnut kullankallis poikaystäväni, ja myönnän että hyvin osasi valita, itse en heti ensimmäisenä tätä paria olisi ottanut mutta nyt tiedän jatkossakin ottaa :)

Täytyy vielä kehua OPIn alpine snow:ta, vaikken kovin montaa valkoista ole kokeillut (wet&wildin french white cremeä ja rimmelin jotain) niin tämä on ylivoimaisesti ykkönen. Peittää kahdella, ei raidoitu ja kuivuu nopeasti, mitä muutakaan valkoiselta voisi toivoa?

Ja yksi juttu vielä, haluatteko kuvat kummastakin kädestä (kuten tässä postauksessa), vai kaksi kuvaa eri suunnasta vasemmasta kädestä? Eli lyhyet ja pitkä vai pitkätjapitkät näin lyhennettynä :DD Pyrin nyt vakiinnuttamaan tuon että on kaksi pystypäin olevaa kuvaa alussa, ja mahdollisia lisäkuvia alla.


6 kommenttia: