sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Liukuva seepra


OPI - Alpine Snow
Barry M - Blackberry
Kleancolor - Blue-eyed girl
It's so easy - Black

Onnistuimpas kerrankin tekemään seepraraidat vapaalla kädellä! Näyttää kyllä enemmän seepran ja koivun risteykseltä mutta pikkuvikoja. Liukuvärjäyskin tuntui onnistuvan yllättävän hyvin, joten voinen sanoa että nämä kynnet onnistuivat kerrassaan mainiosti :D Ja kerrankin pysyin alkuperäisessä suunnitelmassa!

Ärsyttää vain kun aina kun käyttää sinistä ja valkoista kynsillä niin tulee heti sellanen suomikynnet olo. eieiei, en tehnyt näitä siksi että ne olisivat jotenkin suomikynnet, vaan siksi että halusin liukuvärjätä valkoista ja sinistä! piste. eivät ole suomikynnet. vaan seepraliukuvärjäyskynnet.

Kärkiin laitoin pikkuruisen raidat Kleancolorin Blue-eyed girliä, jota yritin saada esille alla olevassa kuvassa. Kyllä se oikeasti näkyi paljon selvemmin. Paljonpaljon selvemmin. Se vain ehkä pikkiriikkisen ärsytti ettei joihinkin kynsiin tullut yhtäkään glitteriä ja johonkin, kuten keskisormen kynteen, tuli monen monta.

Ja koska olen nyt niin tykästynyt eläinkuvioihin, huomenna alkaa LEOPARDI viikko! Koko viikon siis teen kynsiä, joissa koristeluun käytän leopardikuviota :) 12 kommenttia:

 1. Oiii, leopardiviikko! <3

  Kivat nää kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. saa nähdä lieventääkö viikko pelkkiä leopardeja edes hieman tätä eläinkynsiintoa :-D

   Kiitos :)

   Poista
 2. Ihanat <3 jää vois kans mennä tee kristalle -listalle :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän kaikkia siltä listalta jo löytyykää :-D kiitos :)

   Poista
  2. ainaki se lista lyheni yhdellä ku teit ne leopardit :D pst. mun kynnet on kasvanu kivasti viime kerrasta ;;;)

   Poista
  3. Pitääs tutkia mitä kaikkia sillä listalla jo on :-D mitäs se auttaa että ny ku syyslomalla ne on jo lyhyet! :-P voi muuten olla että voit joutua mun geelikynsikokeilujen orjaksi sillon..

   Poista