tiistai 10. syyskuuta 2013

Kynsilakanpoistoaineita 3Tein joku aika sitten lisää vertailua poistoaineista, ja kuvien otosta on siis jo jonkun verran aikaa, mutta olen rauhassa käytellyt jokaista jonkun verran tänä aikana.
Ensin vertailua pullon suista. Umassa paras sopivan pieni muttei liian pieni kuten Monoprixissä. Essencessä taas vähän turhan suuri.

Kaikki asetonittomia, miten onnistuinkin :D Monoprizin poisoaine poisti parhaiten, mutta se haju! Otti nenään kyllä niin voimakkaasti. Pahempi kuin puhdas asetoni. hyh. Kuivaa pumpuliin tosi nopeasti, että kokoajan saa olla lisäämässä poistoainetta -> kuluu nopeasti.

Essence hyvänä kakkosena poistotehossa, haju ottaa aluksi nenään mutta tasaantuu kun korkki on hetken ajan auki. Ja sitte tuoksu onkin jo ihan hyvä! Kerran unohdin auki koko lakkauksen ajaksi ja vadelmainen tuoksu levisi ympäri huonetta :D Jättää myös kynnet vadelmaisen tuoksuisiksi, mutta siitä ei paljon iloa ole jos lakkaa kynnet heti :D Hyvä hinta-laatu suhde ja voin suositella :) Tätä saa tilattua ainakin kosmetik4lessiltä.

Uma poisti huonoiten, ja sitä piti hinkata inhottavasti. Tuoksuu kookokselle eikä poistoaineen haju tule paljoakaan läpi, muuta hyvää tästä en löydäkkää. Paitsi että pullon suu oli parhaimman kokoinen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti